no mozno mas porty 1.0, 2.0 atd.. a povedzme na 1.0 porte moze myska fungovat mierne inak ako na 2.0 porte... ale ked ti to uz funguje ako ma tak je problem vyrieseny
Začalo praskať audio na nezmenenej PC zostave
Re: Začalo praskať audio na nezmenenej PC zostave
takze uz nepraska?
no mozno mas porty 1.0, 2.0 atd.. a povedzme na 1.0 porte moze myska fungovat mierne inak ako na 2.0 porte... ale ked ti to uz funguje ako ma tak je problem vyrieseny
takze mozno aj ta bezdratova ti teraz pojde bez praskania.. mozes vyskusat
TAK A NAKONIEC JE TO CELE UPLNE INAK:
Praska a seka to vtedy, KED ODPOJIM KLASICKU MYS Z PS2 VSTUPU. Cize pokial je do PS2 vstupu zapojena mys, je uplne jedno, v ktorom USB porte mam laserovu, alebo wireless. Nepraska nic. Akonahle odpojim z PS2 tu staru mys, zacne bordel. Divne, ale je to tak.
Mozno to je tam nejako sparovane, ze tym ze idem aj klavesnicou cez PS2, tak sa to nejako doplna navzajom. Alebo nejaka HW sajba. Neviem.
Praska a seka to vtedy, KED ODPOJIM KLASICKU MYS Z PS2 VSTUPU. Cize pokial je do PS2 vstupu zapojena mys, je uplne jedno, v ktorom USB porte mam laserovu, alebo wireless. Nepraska nic. Akonahle odpojim z PS2 tu staru mys, zacne bordel. Divne, ale je to tak.
Mozno to je tam nejako sparovane, ze tym ze idem aj klavesnicou cez PS2, tak sa to nejako doplna navzajom. Alebo nejaka HW sajba. Neviem.
Naposledy upravil(a) dano dne 13 lis 2017 22:01, celkem upraveno 2 x.
To neries .. to je proste windows 
no ale vyriesil si to
uz to nepraska.. tak nechaj zapojenu, zjavne sa tam uzavrel dajaky obvod, ktory ti pomaha
uz by som potom nepatral..
stare dosky mali vzdy problem s cd romkami.. si pocul ako sa toci disk v sluchatkach.. proste to nebolo odrusene..
dolezite je ze to nepraska..
a teraz si mozes naliat vinko bez opytania
stare dosky mali vzdy problem s cd romkami.. si pocul ako sa toci disk v sluchatkach.. proste to nebolo odrusene..
dolezite je ze to nepraska..
a teraz si mozes naliat vinko bez opytania
No cele toto kebyze nezazijem, neuverim.
Naposledy upravil(a) dano dne 13 lis 2017 22:02, celkem upraveno 2 x.
ano, a nezabudni si zaskrtnut checbox, aby automaticky nalieval vinko bez opytania a nevyskakoval ti dialog 
Naposledy upravil(a) dano dne 13 lis 2017 22:02, celkem upraveno 1 x.
Nesváděl bych to na Windows, spíš to vypadá na problém s MB.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Jo tak ten komp bol zložený v 2007 roku pána. Čiže už aj má nárok raplovať, aj keď ho udržujem poctivo. Už som aj zvažoval poriešenie nového, ale zatiaľ kým mi na ňom beží Cubase to nechcem siliť. To je ako keď si niekto piple staré auto. Na jednej strane ťa to serie a na druhej baví.
V každom prípade všetky MB testy sú OK, tak možno niečo skryté. Alebo to súvisí s tým, že aj klávesnicu vidí cez PS2 a nejako to tam fachá spolu.
V každom prípade všetky MB testy sú OK, tak možno niečo skryté. Alebo to súvisí s tým, že aj klávesnicu vidí cez PS2 a nejako to tam fachá spolu.
Len aby som upresnil - to sekanie audia sa dialo len v Cubase a aj to len pri nižších hodnotách latencie. Normálne audio hralo OK. Čiže nejaká sofistikovaná kuleha očividne.
Naposledy upravil(a) dano dne 13 lis 2017 22:03, celkem upraveno 2 x.
cize nakoniec bol teda problem so susedom? 
Sused je OK, kde je problém furt netuším, ale neseká mi audio. A to je vždy fajn.
sused mozno skrabal nechtami od zufalstva na stenu ked si pustal hudbu a ty si si len myslel, ze ti praska audio