Zajímavé video - oscilace strun
Re: Zajímavé video - oscilace strun
takovou s prominutím píčovinu sem dlouho neviděl,totální trapárna
Iphone nemam, neznam ten efekt, ale zda se mi divny, ze by to fungovalo takhle hezky jako osciloskop, a navic nedeformovalo obraz okolo strun. No je to takova kravina, ale celkem pekna... vyuzit by to slo jako edukacni pomucka 

preco ? shutter toto moze spravit ze to takto bude fungovat ..
mas pocit ze vrtula helikoptery deformuje obraz? vrtulu helikoptery vies kamerou nasnimat tak, ze sa javi, ze sa netoci.. ak toto nie je dajaky odrb, tak by to mohlo fungovat na podobnom principe..Cyril píše:Iphone nemam, neznam ten efekt, ale zda se mi divny, ze by to fungovalo takhle hezky jako osciloskop, a navic nedeformovalo obraz okolo strun. No je to takova kravina, ale celkem pekna... vyuzit by to slo jako edukacni pomucka
ale viac si myslim, ze je tam viac kreativy ako reality

-
- Profesionál
Taky mi přijde že by to mohl bejt reál strobo efekt...
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Na strobo efekt potrebujes mat nespojite prerusovane svetlo ktpre je v synchrone s framerate kamery... Tu je osvetlenie slnko a nepredpokladam ze zo slnka k mam ide nespojite prerusovane svetlo 
Co je to ten "shutter" ??

Co je to ten "shutter" ??
Shutter je zaverka a prerusovane svetlo nepotrebujes 

Aha jasne... No aj tak by ma zaujimalo ci je to fake alebo naozaj... Iphone mam ale gitaru nie takze skusit to nemozem:)
EXCOM: ja se ve videu a jeho moznostech nevyznam, ale jestli jsem to dobre pochopil, tenhle efekt je vytvorenej az dodatecne digitalne. A divil bych se, kdyby to nakej blbej program v telefonu dokazal takhle "ciste" udelat...
cyril : poznas ten efekt ked mas pocit, ze dezen kolesa traktora sa zastavi a zacne sa tocit akoby smerom opacnym ako sa koleso odvaluje? To robi tvoje oko, a takto isto funguje kamera a nemusi byt zrovna digitalna..
Ale hento video je 100% fake, pekny napad
Ale hento video je 100% fake, pekny napad
Já mám kytaru, ale nemám Iphone.. ..kde se potkáme???dendy píše:Aha jasne... No aj tak by ma zaujimalo ci je to fake alebo naozaj... Iphone mam ale gitaru nie takze skusit to nemozem:)

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Cyril: ne Cyrile, pochopil jsi to spatne 
EXCOM: chces se vsadit? :]

EXCOM: chces se vsadit? :]