zazracny bubenik
ja jsem si nejdriv precet vsechny prispevky a souhlasil jsem s tim, ze si taky nejak nepotrpim na nejaky exhibice a ze kdyz nekdo hraje presne a spolehlive, ze to staci.
no pak jsem si to pustil a jako dobry, typek nabusenej... ale jinak nuda, nuda, prvni minuta a jak tak sedim a cumim drzka se mi roztahuje a uz se tlemim a vim, ze me ten malej zmetek dostava
a na konci uz skoro tleskam...
takze zaver je, ze kdyz nekdo hraje presne a spolehlive je to skvely, ale kdyz je nekdo naprostej machr, tak to je kurva tanec
no pak jsem si to pustil a jako dobry, typek nabusenej... ale jinak nuda, nuda, prvni minuta a jak tak sedim a cumim drzka se mi roztahuje a uz se tlemim a vim, ze me ten malej zmetek dostava

takze zaver je, ze kdyz nekdo hraje presne a spolehlive je to skvely, ale kdyz je nekdo naprostej machr, tak to je kurva tanec

no .. inak .. neviem ci to ma len chranice na sluchoch alebo mu tam ide muzika .. ale dost velky rozdiel je , ked vidite buchat takto typka len bez hudby a uplne iny pocit je , ked bucha s hudbou .. bez hudby to skutocne vyzera ako onania .. ale s muzikou to ma uplne iny rozmer .. pekne to je citit na bubenickych skolach .. Kde je vacsinou takto isto len bubenik a potom k zvuku primiesaju aj muziku , ktoru on pocuje v sluchatkach ..