nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto kompresorem?
Zaujal mě cenou a protože mám s JLM velmi dobrou zkušenost ( preamp BABY animal). Myslím, že poměr cena/výkon je u JLM perfektní.
Co je ale hlavní zádrhel, že je dělanej pro API500 & 51X formát. Což já nemám.
existují i nějaké menší adaptéry, na tyto patice, tak abych nemusel shánět celý lunchbox?
díky.
já jsem ani negooglil... prvně jsem se chtěl zeptat, jestli to nejde udělat nějak i bez těchto boxů - tam jsou jen audio kontakty a napájení , ne? To by snad se dalo vyřešit i jednoduchým bastlem. Dávat 6litrů za krabici se mi nechce...
Zkoušel jste to někdo i bez API adaptérů?
pojde to pravdaze bastlom, ale musis to vediet urobit ty sam, to su potom naklady povedzme 100eur. Akonahle to zadas ako zakazku, tak tych 6k czk je normalna cena
no ja myslim ze za 100 EUR to nespravis z hentakou peknou skrinkou .. jedine , ze by si bol zamocnik a mal doma ohybacky , rezacky , proste vsetky tie veci , co k tomu treba ..
o pěknou skříňku mi nejde, hlavně aby to jelo a bylo zakrytované a neprášilo se do kompresoru. Viděl bych to jako obal na LA500 + vzadu vývody.
(nejlevnější by bylo rovnou kabel, které zapojím do mixu. Je to trochu fuj, že by z kompresoru vedla přímo jedna insertová šňůra , ale když vím kde to budu mít a jak to bude zapojené, tak proč ne. Odpadnou tím konstrukční problémy s IN/OUT panelem).
Chci jen 1 ks, takže myslím, že se dá dostat i pod 100eur.
( krabice z vrakáče 0,-, patice - do 100,-, tišťák - 500,-, PSU 500,-, insertový jack + šňůra 200,- ).
Takže myslím, že do 50 eur je to reálné. (bastl design).
V případě napájení přímo na patici kompresoru vypadne i částka za patici a tišťák...
Spojím se s Joem Mallonem (JLM) a věřím, že mi poradí jaké piny jsou na co.
Vychází to že tak do 10k by šel pořídít prvotřídní mono optokompresor typu LA3A/LA2A.
Kdyby měl někdo zájem přihodit něco do objednávky tak se můžem podělit o poštovné...
hotova pekna skrinka stoji 50-70eur. treba vyrezat predny otvor na modul/y a vyrobit zdroj. moduly nemusia ist do plosnaku, da sa to aj predrotovat rovno na konektoroch. je to prasacina na pohlad ale elektricky a funkcne celkom v poriadku. len opakujem, treba vediet co robis a mat s tym skusenost.
IMHO celý tento kompresor je stavebnice, takže počítám s výrobou.
Proto je ta cena příznivá. To je politika JLM - prvotřídní komponennty, ale postav si sám...