To musí znít

Pytkin píše:30k USD ? co im zajebava ?
Komu "im"? To je trzni cena predpokladam.Pytkin píše:30k USD ? co im zajebava ?
oooo jsem zvedavej : ) jsi odvaznej Milane. Ja bych se takhle staryho veterana trosku bal. spatne sehnatelny (spis nesehnatelny) puvodni elektronky ktery v paru musej tvorit identicky stereo bez kteryho ta masina nema stejnou levou a pravou stranu. Byla by to moje nocni mura kdyz jedna z nich odejde. Ono je to postaveny jako tank, ale tohle je prilis citlivej bod. To abych pak premejslel, zapnout ? nezapnout ? : )carloff píše:fairchild bude
No ja mam na to nastesti servis kamarady z Berlina,ECSON WALDES píše:oooo jsem zvedavej : ) jsi odvaznej Milane. Ja bych se takhle staryho veterana trosku bal. spatne sehnatelny (spis nesehnatelny) puvodni elektronky ktery v paru musej tvorit identicky stereo bez kteryho ta masina nema stejnou levou a pravou stranu. Byla by to moje nocni mura kdyz jedna z nich odejde. Ono je to postaveny jako tank, ale tohle je prilis citlivej bod. To abych pak premejslel, zapnout ? nezapnout ? : )carloff píše:fairchild bude
u me se schyluje k tyhle uzasny replice ,,,, mlsne vyckavam :c) je to darda jako blazen tak jsem opatrnej.
Ale tak radosti si delat prece musime
Tube Equipment Corporation SR 71 Dynamic Mu Compressor / Limiter - http://tubeequipment.com/?page_id=4