A gratuluju zakladatelům ezone k mnohaletému úsilí.......nechcete dát sraz?
Ano rodzhode ... obavam sa ze to uz nikde nebude odzalohovane ale ak ano rozhodne by som to spristupnil, podla mna to malo hodnotny obsah aj na dnes .. Ste niekto v spojeni s Ress-om ? Mozno by stalo za to opytat sa ho ci to niekde nema ..Oxyygen píše: Co si matne pamatuju, Jirka Paska tam psal oslavnou recenzi na JP8000 a celkove tam mel velmi ctive a rozsahle clanky o HW.
a preco si nedas preposlat heslo na mail ??pete ness píše:Pozítří (22.6.) mám jubileum 9 let u nicku peteness - ale heslo se mi nějak vykouřilo z hlavy a s novým noťasem jsem dal nový nick s mezerou. Nešlo by to ještě nějak zprovoznit? ?
a to tam driv byla i fotkaOxyygen píše:hledal jsem jeste nejaky zbytky v google "www.ezone.techno.cz" a vyskocilo na me tohle.
http://www.techno.cz/djs/profil/110/biscuit
Jestli nemate daleko do Budejovic, myslim, ze je tu dostatecne zazemi (kvalitni jidlo i ubytovani, hezke mesto i okoli, snadna dostupnost z PHA, primy spoj z Brna i Bratislavy), muzu tu neco domluvit. Minimalne jako vylet by to stalo za uvahu.pete ness píše:.....nechcete dát sraz?
ja jezdim na jih casto a rad, takze vubec nejsem protiOxyygen píše:Jestli nemate daleko do Budejovic, myslim, ze je tu dostatecne zazemi (kvalitni jidlo i ubytovani, hezke mesto i okoli, snadna dostupnost z PHA, primy spoj z Brna i Bratislavy), muzu tu neco domluvit. Minimalne jako vylet by to stalo za uvahu.pete ness píše:.....nechcete dát sraz?