11.2.2014
11.2.2014
sa bude konať akcia "Sedlák v meste...", t.j. idem do Prahy, kto z miestnych má náladu na pokec?
- Pierre niko
Re: 11.2.2014
Jestli budes mit vecer cas, tak bych nekde sedl na tri... 

Predpokladám že asi medzi 17:00 a 21:00 sa budem motať niekde na Václaváku tak môžme sadnúť niekde
Stretnutie s Pierre Nikom bolo príjemné, som rád že som osobne spoznal ďalšieho miestneho čáva
A moncert Mezzoforte v Lucerna bare bol ultimátny...

A moncert Mezzoforte v Lucerna bare bol ultimátny...

- Pierre niko
Mám to stejně, Zoro. Jsem rád ze jsem potkal někoho z fóra fyzicky. Bylo to fajn. Mimochodem, pustil jsem si doma Mezzoforte, protože když někdo na něco přísahá, že je to jako jeho srdcovka, musí se to prověřit. Dal jsem si tohle:
kluci jsou tam ale nějak mladí, oproti tomu, jak jsi je popisoval
Z původní sestavy asi jen basák... Nicméně muzikanti výborní. Jo, a těším se na track, který spolu vytvoříme 

z povodnej zostavy su tam vsetci .. gitaristu nevidim .. ale ten co tam je, s nimi hrava uz dlho ..
pozeram , ze skvely koncert .. tento som nevidel este .. musim vykukat ..
pozeram , ze skvely koncert .. tento som nevidel este .. musim vykukat ..
- Pierre niko
Aha. Tak to jen já nabyl dojmu, že to budou všechno chlapíci kolem 60ky... V tom případě - cajk.
Neuveritelne,aky ma ten Gibson Twang v beglajtoch, ako strat ! V ich skladbach som doteraz registroval len fender stratocaster. Ale super hra ten gitarista! (aj ostatni) 

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
inak aj tento koncert davam do pozornosti
Zalozili sa v 1977-om, povodni clenovia gunnarsson, asmudsson, karlsson, briem. Karlssona na gitare poslednych 10 rokov nahradil mueller, od tejto koncertnej snury sa zvova vracia karlsson do zostavy. Saxikar, dychove sekcie a perkusie boli zakazdym ini .
Koncertna nahravka z divadla v reykjaviku je vyborna, naozaj maxizostava. S tym programom v maxizostave robili snuru pred 3 rokmi tusim, videl som ich v budapesti, aj tam mali vyborny zvuk
..vynikajúci tento koncert.. pomerne často u nás hráva.. Dokonca jeden z kamarátov (zarytý oldschool EBM) si pochvaľoval a hnietil bradu..Pytkin píše:inak aj tento koncert davam do pozornosti

ty Mezzoforte b Reykjaviku fakt parada! Diky moc za tip:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz