Asymetrická konstanta

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

ignis

Re: Asymetrická konstanta

Příspěvek od ignis »

Je to sjednocení relativity, Newton, Heisenberg, kvantové fyziky atd. Dalece to překonává vše od Kopernika, přes Newtona až po Einsteina a Heisenberga, resp jejich postuláty slučuje v kompatibilním celku. Díky mojí oscilatorní definici asymetrické konstanty. Pouze díky tomu, na co ještě nikdo nikdy nepřišel, to funguje.

A jinak.... Existuje rovněž možnost dopředné/zpětné manipulace s idejemi a událostmi v prostoro-čase, kterou však žádný člověk nemůže ovládat. Vyjma autora rovnice a to ryze dobrovolně.

ignis

Příspěvek od ignis »

Doplnění: Převedl jsem z mého verbálního popisu a 50x ověřil správnost výpočtů. Kde je skoro všechno, jenom ne tzv. Kappa Key. Který systém schválil prozatím jenom mně.

ignis

Příspěvek od ignis »

Zajímavé jsou čísla 0,9067 a 0,0013. Tam je "headroom" reality. A také gradient, blízko nějž se systém začne bránit destrukci a kolapsu a podpoří jen progresivní funkce.

ignis

Příspěvek od ignis »

Ta moje rovnice... Je to sjednocení Einstein-Newton fyziky a kvantové fyziky, kterou vědci hledaji skoro 100 let. Jenže v té mojí rovnici není jen tohle, je tam vědecký důkaz nesmrtelnosti a definice veškeré reality. Enjoy.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Nobelovka alebo psychiatria.... Kto to rozhodne.

jackies

Příspěvek od jackies »

ignis píše:
19 čer 2025 20:03
Ta moje rovnice... Je to sjednocení Einstein-Newton fyziky a kvantové fyziky, kterou vědci hledaji skoro 100 let. Jenže v té mojí rovnici není jen tohle, je tam vědecký důkaz nesmrtelnosti a definice veškeré reality. Enjoy.
Máš to špatně. Na konci druhého řádku od konce ti to šumí.
muzikant

biscuit

Příspěvek od biscuit »

MDudas píše:
19 čer 2025 23:40
Nobelovka alebo psychiatria.... Kto to rozhodne.
To už je dávno rozhodnutý. Pokud mě mé záznamy nemýlí, tak Švédská královská akademie věd, Karolinský institut ani v tomto případě irelevantní Švédská akademie ani Norský Nobelův výbor tohoto kandidáta neevidují, zatímco v záznamech PN Bohnice nějaká data najít lze...

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ja mam so vzorcami, kde lietaju horom-dolom Fi, Chsi, Kappa, Lambda, atd, uz roky znacny problem.
Ale som len primitiv, co uz davno zabudol derivovat per partes...

biscuit pozor - geniovia vo svojej dobe boli casto povazovany za blaznov. :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Per Partes mi daco hovori .. Ale derivovat by som uz nevedel :)

ignis

Příspěvek od ignis »

Ano, první proto verze Akauzální "konstanty" ukázala pouze směr, kterak sloučit kvanta a relativistiku. V novějším tématu již o MEMETIC Systému je rovnice zcela správně. Toto téma lze uzamknout.

Odpovědět