Byli jste někdo na výletě v arabských emirátech?
Re: Byli jste někdo na výletě v arabských emirátech?
Jo, medzinarodny vodicak je francuzsky, nemecky, slovensky ale po anglicky nie a jo, riesi sa to 2 pasmi
Razítek z Izraele mám v pasu požehnaně Doufám že aspon do Dubaje mě pustí ?
Jinak v poušti člověk může řídit i sám - s doprovodem ... asi je to rozumnější než se tam vydávat úplně sólo Trochu hudby bych přece jen v tomto životě ještě rád vytvořil
http://www.toursandtrax.com/self-drive-fj-cruiser
Jinak jsem se dozvěděl že do Saudské Arábie se vůbec nedá jen tak jet (nevydávají turistická víza), takže zůstaneme u emirátů ...
Jinak v poušti člověk může řídit i sám - s doprovodem ... asi je to rozumnější než se tam vydávat úplně sólo Trochu hudby bych přece jen v tomto životě ještě rád vytvořil
http://www.toursandtrax.com/self-drive-fj-cruiser
Jinak jsem se dozvěděl že do Saudské Arábie se vůbec nedá jen tak jet (nevydávají turistická víza), takže zůstaneme u emirátů ...
Zajimave, ze ten "francouzsky" "ridicak" udajne pozadovali prave amici. Nekde zrejme pekne zarehtal uredni siml. Taky ho mam jeste nekde na pamatku. Zbytecny cas a nervy. Jsem cumel, jakou ten obycejny cesky EU ridicak ma ve statech vahu.
Ivo:to jo, to je fakt hodne sentimentalni predstava, jen tak si zajet do Saudske arabie, jeste k tomu s izraelskyma razitkama.
Ivo:to jo, to je fakt hodne sentimentalni predstava, jen tak si zajet do Saudske arabie, jeste k tomu s izraelskyma razitkama.
dobre tam ivo koukni, co maj beduini do pouste za auta
Toyota Landcruiser, Jeep Grand Cherokee, Range Rover atd ?
jj, ale myslel jsem hlavne tu prevahu japoncu (landcruiser, fjcruiser, hilux, pathfinder, lx570, sequoia...)
-
- Profesionál
isr kvuli tomu ted dava jen nejakej papirek do pasu misto razitka.
Haha, tak nakonec ještě zvažujeme jestli místo toho nezajedeme raději na pár dní lyžovat na rakouský ledovec Tak uvidíme