Co nosíte za oblečení?
Co nosíte za oblečení?
Nosíte nějaké oblečení podle kterého se dá poznat váš styl hudby nebo láska k hudbě? Nedávno jsem potkal týpka s tričkem https://bezvatriko.cz/cs/hudba/141-low- ... music.html a napadlo mě právě toto. Jak lidi poznají že člověk "zbožňuje" hudbu? Jasně u rockerů a metalistů to jde poznat z oblečení často ale u nás ostatních? Jsem ten typ člověka co rád něco o sobě dává najevo. Rád si obleče tričko které vyjadřuje kdo jsem, než abych si prostě vzal třeba bílé tričko a rifle. Takže abych to zhrnul do nějakých otázek... Nosíte rádi oblečení, které vyjadřuje kdo jste? Jaké? Pokud máte tipy na podobné fajn trička, klidně přihoďte, rád si rozšířím šatník i o další kousky
Re: Co nosíte za oblečení?
ja chodim v teplakach.
teplaky - to je chill out...
honzaj, ty nemas kamaratov ? Zavolaj im, daj si biele tricko a rifle ... a chodte na pivo.
Vyjadrovanie toho, cim som ... na audio-fore ? ... Clovece, to je flashback ! - 20 rokov... hehe.
Mal som nausnicu a dlhe vlasy - vyjadroval som, kto som. Pubertak s nausnicou a dlhymi vlasmi...
(to tricko v linke je OK, ale aj biele je OK)
honzaj, ty nemas kamaratov ? Zavolaj im, daj si biele tricko a rifle ... a chodte na pivo.
Vyjadrovanie toho, cim som ... na audio-fore ? ... Clovece, to je flashback ! - 20 rokov... hehe.
Mal som nausnicu a dlhe vlasy - vyjadroval som, kto som. Pubertak s nausnicou a dlhymi vlasmi...
(to tricko v linke je OK, ale aj biele je OK)
ja nosim gumovou zasteru. je to prakticky, kdyz pak caka krev ze spameru, ktery porcuju na kousky katanou...
Ja na to jdu bez ochrany. Není nic lepšího než pocit teplé spammerské krve na kůži
A maska z koze zaziva stiahnutej zo spamerov a pozerov !!!
A porcovat treba pilou .. clovek si to viac uzije .. a rucnou, pekne po starom, ziadna motorovka ..
A porcovat treba pilou .. clovek si to viac uzije .. a rucnou, pekne po starom, ziadna motorovka ..
ked som bol maly, nosil som tricko so Sandokanom, zohnat ho bol pre nasich velky problem.
par rokov dozadu som dostal od brata dalsie tricko Sandokan, spravil mi velku radost. nosim ho len na doma, nech sa neznici. par razy som v nom vybehol do potravin.
inak, co sa tyka tych potravin, kto je co zac sa da uplne bezpecne poznat podla obsahu nakupneho kosika
par rokov dozadu som dostal od brata dalsie tricko Sandokan, spravil mi velku radost. nosim ho len na doma, nech sa neznici. par razy som v nom vybehol do potravin.
inak, co sa tyka tych potravin, kto je co zac sa da uplne bezpecne poznat podla obsahu nakupneho kosika
svoje vyjadrovanie nechavam na vyjadrovacie schopnosti, nie na oblecenie. Nosim selico, velmi casto Lidl znacky Boty taktiez selijake. Bezecke veci Lidl.
U mna to musi splnat nech ti nejebe s cenou a taktiez pouzitelnost a funkcnost. Ostatne su len predsudky a vizualne hodnotenie - a to jebem.
U mna to musi splnat nech ti nejebe s cenou a taktiez pouzitelnost a funkcnost. Ostatne su len predsudky a vizualne hodnotenie - a to jebem.
co by som dal za tricko zo sandokanom!
Achjo, já žádný spam dělat nechtěl.. sorry. Jinak díky za normální odpovědi a názory
Jsem potěšen, že nejsem jediný, kdo má radost z trička se Sandokanem.
A nebojím se ho použít i pro pohyb na veřejných místech!
A nebojím se ho použít i pro pohyb na veřejných místech!
Tak ked uz sme to nacali , tak pre pripomenie ..
tak ja si pamatam aj na magyar verziu
Moje nejobnošenější a nejnošenější tričko. Super kup, po 6 letech skoro jako nové, jen malá dírečka způsobena neopatrným užíváním, kvalita!