Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
Aký je zmysel toho, že voľba riaditeľa RTVS je tajná?
rastis píše:dendy - ak si si z mojho postu vyextrahoval zrovna toto, tak je jasne, ze sa mentalne ozaj nestretame. nic to, tragedia to nie je
nadhera, druhy post z ktoreho citim velmi silny nazorovy prienik s kotlebovcami, len tak dalej, este povedz ze kupujes a citas Zem&Vek a mame jasno ..rastis píše:spravodajstvo pod Reznikom sa mozno zbavi toho silneho proamericko / protiruskeho nanosu, ktory tam priniesol Mika
Ale inak mas pravdu, aj ja cakam ze Reznik otoci smerom na vychod a z Putina bude razom vodca slobodneho sveta statocne bojujuci proti americkym imperialistom .. Sak nejake tie novinky zo Sputniku, obcas daco o chemtrailsoch, RTVS kvalitou pojde rozhodne hore.. aspon teda pre konspiratorov a rusofilov a inych magorov ...
Naposledy upravil(a) dendy dne 21 čer 2017 11:44, celkem upraveno 3 x.
Tak ako vsetky ine tajne volby - aby sa mohli politici tvarit ze akoze to zabrani tomu aby mohli ocavakvat za volbu nejake vyhody od zvoelene, v realite v skutocnosti urovit si priestor na rozne spekulacie, zakulistny biznis pri volbe a moznost populistickych kecov ..klingáč píše:Aký je zmysel toho, že voľba riaditeľa RTVS je tajná?
Zem a vek je silny argument a "prienik s kotlebovacami" tiez. a chemtrailsom si tomu dodal grady navyse.
Dendy, ja si pamatam, ze si tu pisal uz vselico, plamenisto si argumentoval o viacerych temach a nemozem si pomoct, mam silny pocit, ze si tu predviedol uz viacej razy silne nazorove kotrmelce, naposledy prave teraz. sam si sa tu uz viacej razy pozastavoval nad zjavnou amerikanofiliou, sam si sa tu viacej razy pozastavoval, preco taka silna rusofobia a zrazu tu utocis stylom, ze ak niekto napise napriklad to co ja, tak ak este navyse cita Zem a vek, mas jasno. v com mas prosim Ta jasno ? to Ti mam vazne zareagovat, ci citam Zem a Vek ? ty mi potom zareagujes, ze co citas ty ? no dobre. Zem a Vek necitam. ty co citas alebo necitas ?
Dendy, ja si pamatam, ze si tu pisal uz vselico, plamenisto si argumentoval o viacerych temach a nemozem si pomoct, mam silny pocit, ze si tu predviedol uz viacej razy silne nazorove kotrmelce, naposledy prave teraz. sam si sa tu uz viacej razy pozastavoval nad zjavnou amerikanofiliou, sam si sa tu viacej razy pozastavoval, preco taka silna rusofobia a zrazu tu utocis stylom, ze ak niekto napise napriklad to co ja, tak ak este navyse cita Zem a vek, mas jasno. v com mas prosim Ta jasno ? to Ti mam vazne zareagovat, ci citam Zem a Vek ? ty mi potom zareagujes, ze co citas ty ? no dobre. Zem a Vek necitam. ty co citas alebo necitas ?
Veď hej, otázka bola v rečníckej rovine. Nejdú mi do hlavy pojmy na váhe: verejnoprávny/tajná voľbadendy píše:Tak ako vsetky ine tajne volby - aby sa mohli politici tvarit ze akoze to zabrani tomu aby mohli ocavakvat za volbu nejake vyhody od zvoelene, v realite v skutocnosti urovit si priestor na rozne spekulacie, zakulistny biznis pri volbe a moznost populistickych kecov ..klingáč píše:Aký je zmysel toho, že voľba riaditeľa RTVS je tajná?
Kua, niekde sa stala chyba.
to bola viacmenej recnicka otazka, vzhladom na to ze tvoj nazor o proamerickej orientacii RTVS je ako vystrihnuty z nazoroveho spektra Zem&Vek a ludi co sa okolo toho platku tocia, a tak isto v Kotlebovskej komunite je to velmi popularne.. spolu s inymi temami ako ze Soros plati vsetky mimovladky, atd atd ..rastis píše: to Ti mam vazne zareagovat, ci citam Zem a Vek ?
Vies mi konkretne pastnut link kde som sa pohorsoval nad silnou rusofobiou ? Len prosim nie vytrhnute z kontextu - ak tak som sa pohorsoval nad tym ked sa niekto tvari ze Rusi su ciste zlo a USA je spasa vsetkeho (tak isto ako mi vadi opacny nazor) - pre mna osobne prast jak uhod USA aj Rusko - kazdy si haji len svoje zaujmy a ani jedna krajina nieje ziadna referencia demokracie, jedno policajny stat co sa sere do problemov inych statov (financne aj vojensky), druhe oligarchia par excellence (ktora sa tiez montuje do inych statov vojensky), prast jak uhod .. Toto tvrdim uz roky ..rastis píše:sam si sa tu uz viacej razy pozastavoval nad zjavnou amerikanofiliou, sam si sa tu viacej razy pozastavoval, preco taka silna rusofobia
Ad nazorove kontrmelce - nuz clovek prechadza vyvojom, iba idiot nemeni nazor, ked raz pridu argumenty ktore cloveka presvedcia ze sa mylil je sprave upravit si nazor, casto aj priznat si ze sa fatalne mylil (v mojom pripade napriklad Apple / iOS / OSX, kedysi som bol zasadne proti, realita ma presvedcila ze som sa mylil) ..
Prehnanych amerikanofilov nemam rad tak isto ako prehnanych rusofilov .. ale nemam ani najmenej pocit ze byt RTVS bolo amerikanofilne .. Takze reagoval som na toto .. A hlavne na tvoje kadrovanie sexualnej orientacie Miku co mi neprislo vobec vtipne ale pomerne primitivne v kontexte tejto diskusie ..
Ak sa niekam RTVS pohne za Reznika tak to bude skorej k tej Rusofillii (vid jeho spolupracia s ruskym dezifnormacno - hoaxovym Sputnikom, a vobec to ze ak je to akceptovatelny kandidat pre SMER a SNS je uplne JASNE aku farbu ma jeho rozmyslanie a kam sa bude RTVS pod nim uberat, netreba byt naivny - Smeru aj SNS islo LEN o to zistat nad RTVS plnu kontrolu a spravit z neho vlastnu hlasnu trubu .. a ukazuje sa ze "charakterny" HID za to ze im za Reznika zahlasoval dostane za odmenu post sefa TASR po Reznikovi, takze grcanie je na mieste)
lenze aj Mika bol clovek dosadeny Smerom. nakoniec sa (vdakabohu) z telky nestala hlasna truba smerackej agitky, za co si Mika vysluzil Ficovu velku nepriazen. ako zaujimavost som dodal, ze Madaricovu priazen naopak nestratil a Madaric ho napriek oficialnej smerackej doktrine do poslednej chvile "tlacil" a to bol Madaric vzdy pobvazovany za vplyvneho ideologa Smeru. do vnutra Smeru nemame sancu vidiet, o to vdacnejsie sa potom okolo tychto oklonosti da konspirovat.
Reznik bol zjavne tlaceny hlavne SNS a po akychsi vnutornych (nam zase neznamych) okolnostiach si ho za "svojho" vzal aj Smer a nejakym sposobom ho asi "museli" nakoniec akceptovat aj v Moste, aj ked sa mu spociatku velmi branili. faktom ovsem zostava, ze Reznik bol riaditel verejnopravneho rozhlasu uz za Meciara a potom vela rokov aj za Dzurindu a riaditel verejnopravnej tlacovej agentury bol viacej funkcnych obdobii tiez pocas viacerych vlad. takze tie reakcie, ako je niekomu na grcanie a co sa pod jeho vedenim stane z RTVS su podla mna minimalne prehanne a co od tohoto cloveka mozme cakat sa este len uvidi.
ze verejnopravny rozhlas aj televizia posledne roky zacalo hlasat silnu proamericku doktrinu, presne tu, co vidno aj v inych "mienkotvornych" mediach je fakt; staci chvilu sledovat ich spravodajstvo, publicisticke relacie, hosti a "expertov", ktorych v publicistike pouzivaju...
Reznik bol zjavne tlaceny hlavne SNS a po akychsi vnutornych (nam zase neznamych) okolnostiach si ho za "svojho" vzal aj Smer a nejakym sposobom ho asi "museli" nakoniec akceptovat aj v Moste, aj ked sa mu spociatku velmi branili. faktom ovsem zostava, ze Reznik bol riaditel verejnopravneho rozhlasu uz za Meciara a potom vela rokov aj za Dzurindu a riaditel verejnopravnej tlacovej agentury bol viacej funkcnych obdobii tiez pocas viacerych vlad. takze tie reakcie, ako je niekomu na grcanie a co sa pod jeho vedenim stane z RTVS su podla mna minimalne prehanne a co od tohoto cloveka mozme cakat sa este len uvidi.
ze verejnopravny rozhlas aj televizia posledne roky zacalo hlasat silnu proamericku doktrinu, presne tu, co vidno aj v inych "mienkotvornych" mediach je fakt; staci chvilu sledovat ich spravodajstvo, publicisticke relacie, hosti a "expertov", ktorych v publicistike pouzivaju...
... ale ked ja som napisal, co som napisal, tak Zem a vek, Kotleba, chemtrails, rusofili a ini magoridendy píše:Prehnanych amerikanofilov nemam rad tak isto ako prehnanych rusofilov.
No mne sa fakt nezdá normálne, že okolo voľby riaditeľa verejnoprávneho média je politická búrka. Verejnoprávneho média. Veď v tej fraške okolo nejde vôbec-vôbec o RTVS. Pozri si koľko priestoru dostávali za Rezníka jednotlivé politické strany za Mečiara pred voľbami 1998.rastis píše:
faktom ovsem zostava, ze Reznik bol riaditel verejnopravneho rozhlasu uz za Meciara a potom vela rokov aj za Dzurindu a riaditel verejnopravnej tlacovej agentury bol viacej funkcnych obdobii tiez pocas viacerych vlad. takze tie reakcie, ako je niekomu na grcanie a co sa pod jeho vedenim stane z RTVS su podla mna minimalne prehanne a co od tohoto cloveka mozme cakat sa este len uvidi.
https://dennikn.sk/799958/akakolvek-je- ... roku-1998/
Myslím, že samotná RTVS a jej divák je v tomto prípade na poslednom mieste.
Nejako ma to grcanie nechce opustiť.
1998 je 19 rokov dozadu. cele roky dodnes ten clovek profesionalne fungoval vo verejnopravnom prostredi. preco zrazu taky skandal ? Dennik N ako aj vsetci ostatni bezne pouzivali vystupy z TASR, ale zrazu Memo 98 prislo so sokujucim monitoringom ?
Hombrefeo: ten link na toho Hampla - institut V. Klause jako fakt vážně? Ze slovenska to možná není vidět, ale Klaus je ruský šváb, co myslíš, že tak asi může být důvodem existence toho institutu?
klaus je blbec.. je mi fuk kto je psn hampl..
ale ten clanok som si ale precital a zial neda sa s nim nesuhlasit... popiduje realitu.
ale ten clanok som si ale precital a zial neda sa s nim nesuhlasit... popiduje realitu.
klaus je blbec.. je mi fuk kto je pan hampl..
ale ten clanok som si ale precital a zial neda sa s nim nesuhlasit... popisuje smutnu realitu v cr,sr, vacsine krajin eu... len si hovorim - budme radi, v USA alebo Rusku je ta totalita este omnoho horsia...
ale ten clanok som si ale precital a zial neda sa s nim nesuhlasit... popisuje smutnu realitu v cr,sr, vacsine krajin eu... len si hovorim - budme radi, v USA alebo Rusku je ta totalita este omnoho horsia...
dendy: ten hampl budto hajzl nebo psychicky nemocny clovek (v prvnim pripade kalkul, ve druhem za to nemuze), ale to vyjde nastejno, klasicka zumpa. Vidim, ze na Slovensku dokazete tyhle nesmysly rozpoznat stejne dobre jako u nas. Nic moc se nemeni.
este raz - nezaujima ma kto je hampl, nesudim napisane veci "ad hominem" pretoze si myslim ze to je plytky a obmedzeny pristup .. clanok som si precital nezaujato a to co v nom je napisane je z velkej casti pravda (nie uplne vsetko samozrejme, je tam par velmi subjektivnych ucelovych vsuviek, ale celkovo velky kus pravdy na tom, o com sa v tom clanku pise, je)