Nezabudni, ze LED svetlo neni plnohodnotne a nehodi sa na pracovni stol. Tam je vzdy najlepsi 12V halogen.
Specialne RGB LED pasiky maju dost obmedzene frekvencne spektrum.
Presne jak pise Pytkin.. me se to libi jako svetlo na nejakou naladu / atmosferu.
Spis jako dekorace. Jeste jsem koukal, ze to ma pripojeni vsechno na DMX pult, tak se musim podivat, jestli v defaultu to ma nejaky moznosti ovladani ON / OFF a prepnuti barvy i bez svetelnyho pultu.
Tak ono cim jednodussi tim lepsi.. nehodlam ve studiu poradat diskoteky, ale spis, kdyz vecer mam chut skladat, tak je to zajimavy navozeni atmosfery a vizualne je to i docela pekny mit neco nasviceny. Taky jsem videl, ze ty vicoustics panely montujou na sololitove desky s oramovanim a od nima davaj RGB LED pasek, kterym delaj podsviceni akustickych prvku. To taky vypada pekne.. v kombinaci s bilym lesklym stolem to vypada pak pekne.
No já jsem si dal do studia (i sousedního muzikoterapeutického atelieru) 2 stojací lampy Philips Living Colours a je to perfektní, jednoduché, velmi atmosferické, dá se libovolně regulovat barva, intezita i typ světla (a synchronizovat více jednotek společně) atd. Není třeba nic instalovat do stěny ... dá se libovolně umístit, natočit .. funguje to hned ...
2Ivo: Koukal jsem na to - na synchronizaci jednotek je potřeba ale koupit ještě ten jejich HUE system ne? Nebo to lze nějak synchronizovat napřímo mezi sebou? Laicky řečeno máš dvě lampičky a dva ovladače a chceš to ovládat najednou jedním.