ivo, neni. je to slozitejsi. samozrejme tim nehledam omluvu pro flakace, lemply a lidi liny se jen zamyslet, co by chteli peceny holuby primo do huby... a je fakt, ze tehle lidi je vetsina z tech, co si porad na narikaj. ale jsou mezi nimi i ti, ktere zminuje oxyygen - ti co jim nebylo dano dost intelektu nebo vule a presto to nejsou flakaci ani zmrdi.Ivo píše:Je to jenom věc snahy, hledání, aktivity, přemýšlení, kreativity, podnikavosti anebo jejich opaku ... (pak nezbývají než ty markety). Každý má možnost v tom něco dělat, buď dá přednost šedivé pasivitě nebo něčemu jinému ...Pytkin píše:uha .. ja asi zijem v inej krajine .. podla mna moc na vyber nemaju .. a su radi ze aspon nejaku pracu zozenu ..
a taky neni vzdy jednoduche najit sebeuplatneni, kdyz je clovek alespon trochu ctizadostivej, ma o sobe nejaky mineni a nechce jit pod svou uroven. ja takhle hledal praci rok, prosel desitky pohovoru a bud o me nemeli zajem oni - protoze jsem pro ne asi byl prilis obycejnej (nevypravel jsem jim zadny pohadky, jako je pri pohovorech bezne), nebo jsem nemel o danou praci zajem ja. ve vetsine pripadu jsem z jednani odchazel s pocitem pohrdani osobou, se kterou jsem prave jednal - tehdy jsem si docela udelal obrazek o nasi spolecnosti. dodnes mi vadi kolik mentalnich nuzaku se ve spolecnosti stavi do pozic polobohu, kterym je za tezko vam i odpovedet na pozdrav. pritom maji casto holou rit a v hlave slamu (ta jim casto i couha z bot).