elektronická cigareta

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
vras

Re: elektronická cigareta

Příspěvek od vras »

kouřit přestat nechci :) to by sem pak ušetřil a měli bysme na jídlo a to nechci
hahaha:-)))

komasix

Příspěvek od komasix »

hubert: nemáš tip na nějakej zaručenej cigaretovej liquit? zkoušel jsem camel od dekand a camel od liqua (výrazně lepší) ostatní cigaretový chutě mne přijdou dost nevýrazný...
jinak střídam se slaďárnama.

komasix

Příspěvek od komasix »

takže současná situace je ta, že jsem chtěl k tomu cíga kouřit dál ale po tejdnu se to nedá a cigáro je fakt strašne hnusný.
Koupil jsem si krabku camelek a udržuju se v kondici, ale moc to nejde (krabka za měsíc)
Mam dvě baterky a po nákupu pár besmyslů jsem zatim skončil na http://www.electroshop.cz/echomizer-cel ... -ciry.html v kombinaci s eGo baterkou známe jako ego-K
a to mi přijde zatim paráda. Samozřejmě laboruju s liquidama ale to je asi na dýl.
Jen dva poznatky:

občas když zvučim mam chuť to típnout a koupit si krabku a vyhulit jí na ex, když mi nějaká ukrajinka na baru řekne jak sem podlehl módě a že sem ted IN a z druhý strany týpek bez zubu povídá jak v novinách psali že je to smrtelně škodlivý... (o sérii zaplacenejch článků a reportáží napříč mediema se vedou dlouhý debaty)

druhá věc je forum e-cigaretafans.eu jehož jsem členem... nechci bejt sprostej ani urážet jednotlivý lidi natož to brát šmahem jako celek. Po šestym příspěvku fatální konflikt s moderátorem s naprosto nesmyslnýma výtkama vůči komentu. Naprosto nepochopitelně! Po ohrazení následovalo z jeho strany k upravení mího příspěvku. 30% témat jako Slovní fotbálek na volné téma , Citáty , Hra: 5 písmen... nikdy neutuchající smršť smajlíků, kdy text v příspěvku je v menšině.. Témata kdy registrovaní prodejci posílají doslova doprdele zákazníky. Nemožnost vložit link na jakýkoliv eshop nebo jen slovně zmínit prodejce jinde než v jeho tématu... Nikdo mne nenutí se toho učastnit ale řeknu vám že jsem na audiozone hrdej :)

EDIT: info k clearomizeru http://www.svetecigaret.cz/echo-clearom ... m-plnenim/

hubert

Příspěvek od hubert »

No ja som skusil niekolko liquidov.....Royal Smokers,Dekang,Liqua a rozne rady od TW.....u mna je zatial TW vitaz....po vsetkych ostatnych zostava v ustach vyrazna pachut.....

komasix

Příspěvek od komasix »

co je TW?
já klasika Dekang, Liqua a ted nově Mante od Hangsen...
jediný čim sem si jistý je red cola od dekang)

hubert

Příspěvek od hubert »

TW je totally wicked....uz som tu hadzal link....
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/

Mam od nich vyskusane viacere serie liquidov....Titan,Red aj Patriot.....vsetky su naozaj spickovej kvality bez akychkolvek pachuti na jazyku...moj favorit je Virginia a Capuccino z Titan serie...

Odpovědět