Elektrosmog v dětském pokoji
- ReaktoplazmAR
Elektrosmog v dětském pokoji
offtopic: Ivo, ten malý setup (fasttrackpro, bedničky, monitor etc.. ) má tvoj malý v izbe ? Ja by som rád také niečo spravil mojmu v izbe, lenže tak nejak furt so ženou dbáme na to aby v izbách kde sa spí neboli elektrospotrebiče, resp. aby hlavne deti nemali v izbe zbytočne moc elektroniky.. neviem či to má význam, alebo to je len haluz.. skor či neskor sa tomu aj tak nevyhnú..
Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 05 dub 2014 14:59, celkem upraveno 1 x.
Re: NI Maschine + NI9 nebo Ableton Push ? (pro synka)
V dnešní době kdy daným místem probíhá 10+ sítí wifi, mobilní signály 3 operátorů, vysílání x stanic TV a rozhlasu atd atd jsou myslím tyhle úvahy jako být ponořen po krk v bahně a řešit smítko na nose 

- ReaktoplazmAR
Re: NI Maschine + NI9 nebo Ableton Push ? (pro synka)
ja viem, ale tak nejak to máme doma zažité.. malý už má kopu svojej elektroniky, ale všetko je to prenosné a skladuje si to v obyvačke.. btw: u nás s tažkostami ide vzduchom 1 operator a 1 wi-fi 

Re: Elektrosmog v dětském pokoji
jedine snad faradayova klec, kdyz chce bejt clovek duslednej... nebo aspon alobalovy cepicky detem na noc 
delam si z toho legraci, ale samotnymu mi tyhle veci taky samozrejme hlavou srotujou, nicmene si myslim to co ivo. proste doba je takova a nic s tim asi neudelame - holt kazda mince ma dve strany. mozna uplne nejhorsi je to zbytecne prehnane resit a zanaset si telo zbytecnym stresem, kterej je imho daleko nejskodlivejsi prvek nasi (i kazde jine) doby.

delam si z toho legraci, ale samotnymu mi tyhle veci taky samozrejme hlavou srotujou, nicmene si myslim to co ivo. proste doba je takova a nic s tim asi neudelame - holt kazda mince ma dve strany. mozna uplne nejhorsi je to zbytecne prehnane resit a zanaset si telo zbytecnym stresem, kterej je imho daleko nejskodlivejsi prvek nasi (i kazde jine) doby.
toto fakt neries to je absolutna blbost
ten 'elektrosmog' co generuju pocitac, repraky, atd, je tak smiesne maly ze ludske telo o nom ani nevie ze tam je
to je vseobecne rozsirena poverea medzi ludmi ale z fyzikalneho hladiska to ma jaozaj nulovy vplyv na cloveka (aj dieta, trebars aj kojenca) ...

@dendy: ok, ale ako mi potom vysvetlis, ze ma rozboli hlava pri zapnutej wifi, kt je do 1m odo mna?
a to uz vobec nebudem uvazovat nad tym na akych napatovych urovniach funguje nase telo a ako vplyva elektormagn pole na nas, ak to ja napr citim.
a to uz vobec nebudem uvazovat nad tym na akych napatovych urovniach funguje nase telo a ako vplyva elektormagn pole na nas, ak to ja napr citim.
levander: stalo se nekdy, ze si o ni nevedel? ja myslim, ze to je "placebo". jsi normalni hérečka
(neber tu posledni vetu prosim vazne
)

placebo... skus zo zenou blind test.. idealne v inej miestnosti nez je standardne ten router... urobte napriklad 100 testov kde zena bud zapne alebo vypne rputer a ty si zapises ci to "citis" ... potom si pozri statistiku ci si sa nejak vyznamne krat trafil
)
vsetky lektromagneticke polia ktore su okolo teba, teraz myslim bezne polia, nepredpokladam ze byvas 5 metrov od anteny mobilneho operatora alebo v tesnej blizkosti vojenskeho radaru, maju tak slabu energeticku uroven ze na tvoj organizmus proste nemaju ziadny dosah..
Ak ta trapi elektrosmog, potom by ta ovela viac malo trapit kozmicke ziarenie pretoze zem denne bombarduju castice na takych vysokych energetickych hladinach, ze aj v LHC by sa im o tom moze len snivat

vsetky lektromagneticke polia ktore su okolo teba, teraz myslim bezne polia, nepredpokladam ze byvas 5 metrov od anteny mobilneho operatora alebo v tesnej blizkosti vojenskeho radaru, maju tak slabu energeticku uroven ze na tvoj organizmus proste nemaju ziadny dosah..
Ak ta trapi elektrosmog, potom by ta ovela viac malo trapit kozmicke ziarenie pretoze zem denne bombarduju castice na takych vysokych energetickych hladinach, ze aj v LHC by sa im o tom moze len snivat

Naposledy upravil(a) dendy dne 05 dub 2014 20:46, celkem upraveno 1 x.
Wifi nějak nevnímám - ale když už jsme u toho, mobil delší dobu (pár minut) u hlavy vnímám dost intenzivně a velmi nepříjemně. Snažím se používat sluchátka jak to jen jde. Tam ten efekt cítím naprosto jednoznačně ... a není to žádné placebo - a to mám ještě Galaxy s nízkým SRC (iPhone má záření několikrát silnější). Ale s notebookem chodím často do postele (moje oblíbené
a tam nic rušivého nevnímám. Mobil si ale dávám při nabíjení přes noc vždycky do letadlového režimu

to je nieco ine.. v tomto pripade to samozrejme urcity vplyv moze mat ... ale s tym lietadlovym rezimom by som to nehrotil.. to ma ozaj vplyv len ked to mas na uchu
skusim najst jeden clanok co som oedysi na tuto temu cital, v principe to tamvysvetlili ze tu nejde o elmag vyzarova ie ale o to ze ten telefon sa pri telefonovani zahrieva, od neho sa zahrievaju tkaniva ucha a blizkej hlavy a na toto moz byt niektori ludia citlivejsi..
v principe, ak je to tym, rovnako ako od telefonu by ta mala zacat boliet hlava ked si cokolvek male kovove ci plastove teple budes chvlu tlacit k uchu
na tretej strane, moze to byt rovnako placebo ako v pripade toho wifi
to nevies kym si to neoveris testom.. keby som mal take stavy ako hovoris, hned by som cisto zo zvedavosti skusil viacnasobny blind test, cisto zo zvedavosti...
skusim najst jeden clanok co som oedysi na tuto temu cital, v principe to tamvysvetlili ze tu nejde o elmag vyzarova ie ale o to ze ten telefon sa pri telefonovani zahrieva, od neho sa zahrievaju tkaniva ucha a blizkej hlavy a na toto moz byt niektori ludia citlivejsi..
v principe, ak je to tym, rovnako ako od telefonu by ta mala zacat boliet hlava ked si cokolvek male kovove ci plastove teple budes chvlu tlacit k uchu

na tretej strane, moze to byt rovnako placebo ako v pripade toho wifi

Zkuste se na to zeptat tady toho pána. Dokonce je držitelem ceny nejlepšího vynálezce ve zdravotnictví z roku 1985!
http://karolinaloskotova.blog.cz/1403/d ... nema-mobil

http://karolinaloskotova.blog.cz/1403/d ... nema-mobil
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS