Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
delay: kdyz vyskoci dost vysoko a je sejmuta uz pri pohybu dolu, vlasy uz taky mohou zmenit smer pohybu... a co se tyce rozostreni, je to jasny - dobrej objektiv, hodne svetla, vyssi citlivost a pak se to mrazi razdva samozrejme u tech fotek za sera i ja kroutim hlavou
A potom je este umenie aj ... nevykecat to vsetko know-how na internete.... )
libi se mi, ze to netlacis vsechno jednim smerem a umis se na veci divat rozlicne ale zase se tady narazi na to, ze autor obcas ve fotce vidi neco, co tam ostatni nechytej... pro me treba ta druha, sesta a sedma.
šestá a sedmá sou takový střely od boku, který mě občas přijdou zajímavější než jakákoli sebevíc promyšlená fotka.
všedný deň..
Jedno dnešní mobilní foto, docela aktuální
a jedna pro zlepšení nálady
a jedna pro zlepšení nálady
Trocha foto moudrosti na okraj
Udělejte si z nedostatků výhody.
Nejste profesionál?
To přeci taky může znamenat, že když se tím neživíte, hlavní motivací nejsou peníze, ale kvalita.
Nemáte ateliér?
To přeci může znamenat, že klidně přijedete za ostatními až domů a vyfotíte je tam, kde mají pohodlí.
Nezvládáte moc dobře postprodukci?
Tak si zakládejte na tom, že jsou vaše fotky dobré i bez úpravy.
Nemáte foťák?
Hmm, tak to jste asi v prdeli...
Udělejte si z nedostatků výhody.
Nejste profesionál?
To přeci taky může znamenat, že když se tím neživíte, hlavní motivací nejsou peníze, ale kvalita.
Nemáte ateliér?
To přeci může znamenat, že klidně přijedete za ostatními až domů a vyfotíte je tam, kde mají pohodlí.
Nezvládáte moc dobře postprodukci?
Tak si zakládejte na tom, že jsou vaše fotky dobré i bez úpravy.
Nemáte foťák?
Hmm, tak to jste asi v prdeli...
Počasí dneska bylo skoro mystické, ale měl jsem jenom mobil. Snad po svátcích už konečně zakoupím zrcadlovku.
asi nejhezci fotky co jsem od tebe videl fotak si urcite porid
pekne. zrkadlovka sa rozhodne oplati. zabery so slnkom -> vysoka clona = boli by viditelne aj luce slnka, fotkam by to len prospelo ...
c9000: ten cerveny strom je parada!!! uz davno mi v tomto vlakne nieco tak nesadlo .. super!!!
Jedna malá včerejší Volvo momentka (foceno iPhonem neměl jsem s sebou foták)