Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
yeah thank you buddy
tojehorne stehno

Vodka a čučoriedky zavarane

sakra ste so mnou vypekli
som chel ukazat čo má byť v sviečkovej omáčke...nie tie lekvary kadejake

som chel ukazat čo má byť v sviečkovej omáčke...nie tie lekvary kadejake
-
jackies: někdy to drama na můj (současnej) vkus už asi trochu přeháníš, ale i tak se na to fajn kouká. tvůj cit je mi blízkej 

Jak, jak. Drama je tam fajn. Akurat tie fotky nemaju byt prezentovane tak blizko pri sebe.
@ jammix - ked chlastas, tak nefot !
Jedine ta vodka v pohari ako-tak, ale aj tam vidim otlacky prstov a odlesk lamp v pozadi. Fotit leskle veci a sklo je samopstatna kapitola v ucebnici fotografie. Toto si enem tak treskol zaber. 
@ jammix - ked chlastas, tak nefot !

On si dal tu práci, že ty obrázky správně nalinkoval, takže si na každý jeden laskavě klikni...
Nepsal jsem jestli "ano nebo ne", ale "jak moc". Můj vztah k dynamickému a barevnému kontrastu se za roky postprodukčních úprav fotek všeho druhu dostal do stádia, kdy s ním zacházím daleko jemněji a cíleněji než před lety. A tím směrem jsem chtěl navést - k větší preciznosti a střízlivosti - prostě podle mého současného vkusu/citu. Samozřejmě s uvědoměním si obrovské subjektivity toho doporučení. Je třeba to dál komentovat?
Nepsal jsem jestli "ano nebo ne", ale "jak moc". Můj vztah k dynamickému a barevnému kontrastu se za roky postprodukčních úprav fotek všeho druhu dostal do stádia, kdy s ním zacházím daleko jemněji a cíleněji než před lety. A tím směrem jsem chtěl navést - k větší preciznosti a střízlivosti - prostě podle mého současného vkusu/citu. Samozřejmě s uvědoměním si obrovské subjektivity toho doporučení. Je třeba to dál komentovat?

catering bude kto platit na tejto výstave ..
Dakujem jackies, urobil si dojem na mňa tiež a tie fotky s mesiacom a bodliaky všetko tienové by som si rád zarámoval a umiestnil do chodby v nejakom mojom bývaní.
Moje štvorchodové menu pošlem dankovi na email...slubil som mu vajíčko na sako ak sa dostane do vlady.
liečivá netoxická nezávislá rastlina s historiou na slovensku musí byť legálna.
aperitív pivko sladké
niečo kuracie s omáčkou a čokolvek čo máte doma.
a platinum vodka s ovocím z najzdravších krajov slovenska.

Dakujem jackies, urobil si dojem na mňa tiež a tie fotky s mesiacom a bodliaky všetko tienové by som si rád zarámoval a umiestnil do chodby v nejakom mojom bývaní.
Moje štvorchodové menu pošlem dankovi na email...slubil som mu vajíčko na sako ak sa dostane do vlady.

liečivá netoxická nezávislá rastlina s historiou na slovensku musí byť legálna.
aperitív pivko sladké
niečo kuracie s omáčkou a čokolvek čo máte doma.
a platinum vodka s ovocím z najzdravších krajov slovenska.
Naposledy upravil(a) jammix dne 23 lis 2023 16:17, celkem upraveno 1 x.

Naposledy upravil(a) jammix dne 23 lis 2023 16:18, celkem upraveno 1 x.