Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Tenhle výstup nemá chybu
No fuuuj. Daj aspon nejaky warning, ze "Explicit Content". Clovek zvedavy to otvori a potom nemoze v noci zaspat...
Super video na téma přirozeného porodu ...
Ivo: pobavilo, ale zaroven me to prijde smutny. Ted jsem docetl 2 knihy - Koncept Kontinua a Znovuzrozeny porod. Moje zena bude prave rodit tak do 6 tydnu, takze aktualni tema pro me. Ale to je na jinej thread. Snad se to pohne i timhle vtipnym videem
Speciální tuningový lak ...
Pri tejto teme (a videu) mi neda neupozornit na jeden fakt:Vlad píše:Ivo: pobavilo, ale zaroven me to prijde smutny. Ted jsem docetl 2 knihy - Koncept Kontinua a Znovuzrozeny porod. Moje zena bude prave rodit tak do 6 tydnu, takze aktualni tema pro me. Ale to je na jinej thread. Snad se to pohne i timhle vtipnym videem
99,99% curajucich to "prirodzene curanie" prezije. U "prirodzeneho porodu" to tak nie je.
Detska mortalita sa rata v percentach (a to i v rozvinutych krajinach). "Prirodzena mortalita" by kludne mohla skocit az na 5-7% - t.j. kazda 20-ta zena alebo dieta by zomrelo. Samozrejme by sa tym znizilo mnozstvo dedicnych poruch a chorob. Len proste netreba tie rizika bagatelizovat...
Zajímavý volební závazek
daleko horsi, nez stupidni politicke populisticke slogany, je moznost, ze to snad ti kreteni mysli vazne... panovi bych naridil nejdrive dvoumesicni staz mezi streetworkery a v navaznosti ustavni lecbu.
Jestli to není překlep a nemělo tam být "do štol" anebo "ze škol"
To je kadidát ČSSD, ten to myslí upřímně, žádný překlep
techno kuře:
techno kuře: