Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Tato žena si chtěla umýt hlavu a spletla si šampón s montážní pěnou .... (celá nemocnice umírala smíchy)

mdudas: postavit na lehky platforme rychly auto, ktery ma jezdit jen rovne neni az zas takovej kumst dneska
precejen ta godzilla neco vazi. navic je to pravdepodobne uplne seriove auto. a taky nevime, kdo ho ridil, i kdyz tomu autu se prezdiva playstation, proto jak je nabity elektronikou. muze ho pravdepodobne docela obstojne ridit i pomerne spatnej ridic (podle povesti, sam jsem si to nemel moznost vyzkouset)
s launch control pak muze jezdit sprinty i blondyna, jen ji nekdo musi vysvetlit, kdy ma pustit brzdu, a ze ma drzet pevne volant (a hlavne si ho dat na rovno) 

To je zase džamóre ?Ivo píše:Tato žena si chtěla umýt hlavu a spletla si šampón s montážní pěnou .... (celá nemocnice umírala smíchy)

Akoze.... chapem, ze si to starsia pani moze zmylit, ale... to kde maju sprchu, v garazi?! Alebo v kupelni maju cement a montazne peny? A preco isla do nemecnice? Aby ju operovali, ci co? Si robia prdel jak zo socialneho systemu, tak zo zdravotnictva !!!

Jaaaj, zase na mna skocila vlna rasizmu - pred par tyzdnami som bol opakovane na detskej pohotovosti s malym synom. Zakazdym tam bola MINIMALNE jedna ciganska rodinka s diagnozami typu - 15-rocnej dcere sa vyhodila vyrazka na celom tele.... (urgent pohotovost vecer 20:00 a samozrejme doprovod 5 ludi, t.j 1/4 cakarne...)

- ReaktoplazmAR

Necheme nabádat k násilí, ale je dobré vědět, že když kominická krize postoupí do tuhého, máme tu ženy, které nás za pomocí vybavení z Hornbachu ubrání. Ja, ja, jippie, jippie, yeah!

bolo? nebolo?!?

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD