Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Vlad, tak to jsi lepší . Já byl včera na zaplavat na Šutce, nějak to časově přetáhl a musel doplatit 2 Kč.
vis co, otevru datovou schranku, tam zprava z FÚ Praha 2. hned me poli studenej pot - tresouci rukou otevru prilou a sel jsem do kolen
studeny pot mam vzdycky, kdyz prijde sms "do vaší datové.....do vlastních..." Je to obvykle Výpis z evidence obyvatel. Lepsi nez si zasoulozit.
A toto tu uz bolo ?
Popularny cesky spevak a klavesak Michal D. na rodinnej oslave na vychode Slovenska...
... alias, co clovek nespravi, ked mu dobre zaplatia.
Odporucam na ochutnanie pozriet zaciatok a potom urcite okolo druhej minuty !!!
Popularny cesky spevak a klavesak Michal D. na rodinnej oslave na vychode Slovenska...
Jak si klekal na kolena, tak jsem čekal i něco horšího
kokso ... preco som to musel pozerat ? ved tam neni nic zaujimave ..
takhle nejak si predstavuju konec sveta...
dobry vedet...
Dufam, ze to je aspon skoleny pruvodce s licenciou - bez odborneho vykladu v svedstine bych do IKEA neliezol !
A este by som tam supol - vyhlad z okna autobusu zdarma, zachod a prestavka na pumpe zdarma, poplatok 100Kc za nadrozmerny nakup ulozeny v batozinovom priestore...
A este by som tam supol - vyhlad z okna autobusu zdarma, zachod a prestavka na pumpe zdarma, poplatok 100Kc za nadrozmerny nakup ulozeny v batozinovom priestore...
a co je na tom ? nejaki ludia su spravili fasa oslavu kdesi na vychodnom slovensku a zavolali si tam zabavaca, nech maju este veselsie. normalka.MDudas píše:A toto tu uz bolo ?
...
ze je Michal D. skvely muzikant ani nahodou nepochybujem. cim sa zivi je jeho vec, nech si aj chodi za peniaze zabavat najebancov na opacny kut ceskoslovenska... akurat sa divim, ze sa mu chce, nepovedal by som, ze je na to odkazany...