Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny
Kayko: pro me by to bylo taky drahe
, ale muzse si vybrat i levnejsi typy: http://en.dawanda.com/product/3458514-A ... zig-Kissen

Peteness, dik za link. Ale nepomozem si, je to kua drahe, obdobne kvalitnejsi vankus ale s Mickey mousom kupis za 50Eur a za motiv si priplatis dalsich 150. To ako ked biele tricko stalo 40 korun, ale ked na to niekto vytlacil Sandokana stalo to uz 300 kacek.
Ale napada ma, ako mame tricka Ezone, nedame si urobit vankuse ala synths, efekty, git. krabky atd? Do toho by som urcite siel.
Ale napada ma, ako mame tricka Ezone, nedame si urobit vankuse ala synths, efekty, git. krabky atd? Do toho by som urcite siel.

Najděte pět rozdílů...
Jindy2: to je hodne dobry
Mam doma cisare Palpatina jako plastovou figurku... takze jsem tu mel vlastne vystavenyho Ratzingera, jeste nez se stal papezem...

Jindy2: heh...me tohle prirovnani napadlo hned, jak ho zvolili papezem...chystal jsem se od te doby najit tu spravnou fotku, ktera by sedela uhlem k palpatinovi...pak dam nahodou na google images hledat "ratzinger palpatine" a koukam, ze nejsem sam, koho tohle srovnani uz napadlo...jsou jak dvojcatka 

Wau,ten Homer to je uplna spica!!

SHOOTY to proste zase raz vystihol. slovenske socky (teda volicov SMERu, HZDS a SNS) potesi vsetko, co ich bovovia urobia. aj ked sa ich to dotkne najviac. tak im treba. sa celkom tesim ze tuto krizu a Ficovu neschopnost si vyzeru prave jeho dementni volici..
Dano: pekne
Na tech karikaturach je vzdycky nejlepsi, jak dokazou zobrazit jiste socialni skupiny, volice jistych stran. Treba i tady Zeleny Raoul - dole druhy pic zleva.

bacha, je tam trosku krvi a vyhrezlych vnitrnosti takze len pre fanusikov napr. rannej tvorby Petera Jacksona 

Myslim ze to tu vsichni muzem zabalit, proti tomuhle jsme nymandi 

obavam sa ze nie - vzdy je kde cerpat peniaze (streda vrstva) aby bolo na rozdavanie pre socky ...dano píše: sa celkom tesim ze tuto krizu a Ficovu neschopnost si vyzeru prave jeho dementni volici..