No ten první ještě šel. Dvojka mi připadala už trochu imbecilní. Z trojky jsem kdysi zahlédl pár pasáží v televizi při nějaké návštěvě - sundával tam holýma rukama vrtulníky z oblohy
Když akce, tak "Face Off" nebo "Heat" anebo "The Speed"
ocividne ci celu seriu filmov nepochopil tam nejde o to aby to vyzeralo realne alebo uveritelne, prave naopak.. recesia klasicke frazy, pozy, klise - to co v inych filmoch proste nefunguje naopak v rambovi slape na 100% .. preco ? proste lebo rambo...
btw. ked uz sme pri filmo tak ma napada doporucujem film FONTANA .. je to miestami dost "haluzoidne" takze to ciastocne suvisi s tymto topicom velmi dobry film...
dendy píše:
btw. ked uz sme pri filmo tak ma napada doporucujem film FONTANA .. je to miestami dost "haluzoidne" takze to ciastocne suvisi s tymto topicom velmi dobry film...
Uff, na ten jsem se speciálně těšil, ale když ani po nějakých 25 minutách nebylo jasné o co vlastně jde (jen to bylo pořád takové nepříjemně drásavé), tak jsem to stopnul ...
chyba.. ja uz z principu ked sa na nieco tesim tak to dopozeram az do konca ... skvely film, uzasny vizual, fantasticka hudba a vyborna (aj ked trosku priamociara a jednoducha) pointa ...
heh, no guvernér arnie asi už nespraví vůbec nic, škoda no, měl jsem verzi commanda dabovanou jedním člověkem, možná to byl také ten hejma...ale bude terminátor 4, jenomže bez arnieho a bude to už v budoucnosti, tak nevim nevim...
jinak mě se také líbil nejvíc ten první díl ramba, už jen kvůli té krásné krajině ve které se to odehrávalo a také to mělo myšlenku o tom, jak špatně se zachází s válečnými hrdiny z vietnamu - a podle knihy to mělo skončit tak, že ramba zabijí, na konci - ale to víte, hollywood chce peníze a první díl stál na tu dobu poměrně dost, tak chtěli další díly a ty už mě moc nevzali, ale stejně ty scény kde si sám zašívá rány, ten rambo luk a tak, to je good...
btw, myslím že vrtulníky nesundával holýma rukama, ale právě rambo lukem...