Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny
Pytkin: co to je za lidi?
To nejsou lidi. ale Mojsejovci.
kermitak " to je na dlhe rozpravanie .. on kokot zamindrakovany muzikant , ktory si mysli ze ho cely svet bojkotuje , pritom robi popici muziku .. ona jebla zbohatlicka , ktora si mysli ze zozrala cely svet ..
Je ale fakt , ze v tomto sme unikatny .. Takuto dvojku asi v cechach nemate
Je ale fakt , ze v tomto sme unikatny .. Takuto dvojku asi v cechach nemate
Kermitak : u nich doma prebiehala reality show .. narvali 10 ludi do garaze a museli prezit .. velmi podivna relacia .. vznikna tam aj pesnicka ..
tu je jedna z ukazok z tej relacie natocena skrytou kamerou ..
Humoristi si z nich robia slusnu srandu .. trosku je to prehnane , ale celkom to vyjadruje , o com to je ..
helpdesk
uzivatel vola helpdesk, ze mu nejde pocitac.
pohled uzivatele: najednou se mi vypnul pocitac, tak volam admina, aby to opravil. prisel, neco zamumlal, chvili se tocil na zidli, rachtal za pocitacem, nakonec do nej kopnul a rekl, ze uz to funguje. ten clovek je buh!
pohled admina: to hovado mi vola, ze nejde pocitac. tak jsem tam prisel a vidim, ze ten blb se tocil na zidli tak dlouho, az namotal napajeci kabl. tak jsem ho odmotal a zakopl jsem pc ke zdi tak, aby se to neopakovalo. to pako!
pohled uzivatele: najednou se mi vypnul pocitac, tak volam admina, aby to opravil. prisel, neco zamumlal, chvili se tocil na zidli, rachtal za pocitacem, nakonec do nej kopnul a rekl, ze uz to funguje. ten clovek je buh!
pohled admina: to hovado mi vola, ze nejde pocitac. tak jsem tam prisel a vidim, ze ten blb se tocil na zidli tak dlouho, az namotal napajeci kabl. tak jsem ho odmotal a zakopl jsem pc ke zdi tak, aby se to neopakovalo. to pako!
Cyril: dobrej par
A jeste jeden
A jeste jeden
- Agent Provocateur
Oldscholl Analogue ČudlíkovciCyril píše:
Ten stan ... ten starej kabelovej závěr na šrouby ... ty super sluchátka ...
ty si z toho kamaráde děláš prdel, ale ono to vypadá dneska úplně stejně.
... akorát nám v autech přibylo pár krabiček se zvláštním nápisem "ADSL"
v autech ADSL ?shafa píše: ... akorát nám v autech přibylo pár krabiček se zvláštním nápisem "ADSL"
- ECSON WALDES
- Profesionál
tohle je fakt ulet.... : )