Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

Nebo třeba nunu by k tomu mohl něco říct. :-D

syncro

Příspěvek od syncro »

Ivo: "Toho jsou plné všechny indické filmy ... Občas se ptám jestli existuje větší hnus a nevkus než toto ... Bohužel tohle vládne dnešní Indii .."

To je věc názoru Ivo, mě se tyhle naivní bollywoodské tancovačky docela líbí a třeba u Mission Kashmir jsem se opravdu velkolepě zasmál. Prostě od toho čekám něco úplně jiného, nežli třeba od Tarkovského. Někdy mám náladu na úplnou hovadinu a Bollywood tuhle náladu umí skvěle vystihnout... 8-)

Jen můj názor, Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

syncro píše: To je věc názoru Ivo, mě se tyhle naivní bollywoodské tancovačky docela líbí a třeba u Mission Kashmir jsem se opravdu velkolepě zasmál. Prostě od toho čekám něco úplně jiného, nežli třeba od Tarkovského. Někdy mám náladu na úplnou hovadinu a Bollywood tuhle náladu umí skvěle vystihnout... 8-)

Jen můj názor, Saša
Až pobudeš 5 let v Indii kde tě to pronásleduje na každém rohu, možná se na to budeš dívat jinak :lol:

Věř tomu nebo ne, ale párkrát jsem se na nahrávání těchto věcí podílel v bolywoodských studiích dokonce osobně (s místními šmidlibojs) :) (když jsem si v začátcích potřeboval trochu přivydělat ) Nejdůležitější a nejfrekvetovanější pasáž (vedle běžných unylých linek) je pro houslisty rychlá stupnice od nejvyššího k nejnižšímu tónu, kdy po dosažení toho posledního hned naskočí svěží rytmika :-))

syncro

Příspěvek od syncro »

Ivo: No, já tomu právě přišel na chuť, když jsem v Delhi znuděný podlehl reklamě na Raja Hindustani. Zůstal jsem v němém úžasu, že je něco takového možné a hned si Bollywood zařadil na čestné místo po boku akčních nesmyslů z Hong Kongu 8-) Ale chápu, že klást na to nějaká "měřítka" může být ošemetné. Prostě to beru, jak to je. Masová zábava...

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Nova hvezda ceske pop-music: http://www.patrikfox.cz/
A ja jdu blejt vazeni.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Kermitak: haha kamarad to vystihl dobře nazval ho "disko oplodňovákem"
mě to příjde jak nějaký 80ky :D

Shodan

Příspěvek od Shodan »

-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Bushovi ukradli v Albánii hodinky z ruky: http://tv.repubblica.it/home_page.php?p ... =copertina

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Ivo: hehe, jo už jsem to také viděl...a doplním, že mu je vrátili...no má tedy odvahu jít do takového davu, klidně do něj někdo mohl bodnout nůž...

dendy

Příspěvek od dendy »

nathanael píše:Ivo: hehe, jo už jsem to také viděl...a doplním, že mu je vrátili...no má tedy odvahu jít do takového davu, klidně do něj někdo mohl bodnout nůž...
... kiezby bodol ...

:-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No ja nevim, ja kdyz se podivam na predposledni frame v tom videu, tak mi prijde, ze je porad ma ;)

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Kermitak: to bude pravděpodobně otlačenný proužek, který po těch hodinkách zbyl...ještě k tomu to video je v mizerné kvalitě, takže detaily jsou špatně vidět...asi budeme muset věřit zpravodajům...řekl bych, že mu je vzali někde kolem 0:26, tam mu až nějak moc dychtivě objímají tu levou ruku...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

No nevim ;) To co se rozsirilo do novin je zalozene pouze na tomhle videu. A kdyz odlital, tak uz je pry mel. Hmm, no nevim ;) BTw vis co se rika - nikomu never a novinarum uz vubec ;)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

OK, tak ted to ukazovali ve zpravach v lepsi kvalite a asi mu je vazne lohli :)

TOM-Thak

TRABANT forever

Příspěvek od TOM-Thak »

http://www.youtube.com/watch?v=siPcixRg9WA

(pokud se vam to jeste nenacetlo tak vyderzaj pianier pac sem to ted uploadnul)

Odpovědět