"pocity behem toho pokusu jsem mel vice mene neprijemneho razu, ale kdyby to bylo potreba, tak na ten pokus pujdu jeste jednou klidne"
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
peteness: hahaha, ty si teda dali trip
"pocity behem toho pokusu jsem mel vice mene neprijemneho razu, ale kdyby to bylo potreba, tak na ten pokus pujdu jeste jednou klidne"
doufam ze to soudruzi nemeli takhle nejak:
Vlad: jo, ten konec je vtipmy
Nebo tady je taky zajimavy pribeh. Koupila si hotdog, pak s nim pokecala a nakonec ho rozslapala
Nebo tady je taky zajimavy pribeh. Koupila si hotdog, pak s nim pokecala a nakonec ho rozslapala
jej tento film som nedavno nahodou vymakol myslim na filmboxe ... celkovo nudny western ale tieto pasaze zobrazujuce trip hlavneho hrdinu po poziti ayahuascy boli paradne, kukal som na to ako blazon, vypol som si zvuk a pustil som si k tomu riadny psytrance a bolo to skveleVlad píše:doufam ze to soudruzi nemeli takhle nejak:
ja jsem nejdriv videl jenom ten ayahuasca trip a tak jsem se pidil, z ceho to je a co to je za film. byl jsem v soku, ze to je western.dendy píše:jej tento film som nedavno nahodou vymakol myslim na filmboxe ... celkovo nudny western ale tieto pasaze zobrazujuce trip hlavneho hrdinu po poziti ayahuascy boli paradne, kukal som na to ako blazon, vypol som si zvuk a pustil som si k tomu riadny psytrance a bolo to skveleVlad píše:doufam ze to soudruzi nemeli takhle nejak:))
Ty animace a dej na tripu jsou paradni a i ten zvuk je udelanej skvele
Mmm, no kdo by si nechtěl zahrátEXCOM píše:
vlad:
ale mozno to bolo myslene danym inak zafarbenym ako bielym ze chce akoze bielych USMRDIET svojim puchom ...
)
dendy: sice ne býlý ale býlí je v cestine oznacení pro plevel (mimo jine taky vychytavka vsech cestinaru v diktatech). Mozna ze je i trochu halucinogeni a pisatel zrejme pozil vetsi nez male mnozstvi. V kazdem pripade je to debýl 
Tohle je cvrkot... http://verejnydluh.cz/
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
mozno to tu uz bolo ale kazdopadne takato pecka si zasluzi zopakovat, uz len ta hudba a video stoji za to aj bez tych tituliek
))
nj my mame podobne, len sa mi vidi ze nam to rastie rychlejsiePELF píše:Tohle je cvrkot... http://verejnydluh.cz/