Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
ale tak obcas sa pobavim aj na takejto hluposti..
)

hnedej prezervativ, to je neco jak pichat apple pie, ale budiz 

Romští aktivisté žádají o vymazání knihy Josefa Lady "Kocour Mikeš" ze školní četby, protože tam objevili tuto silně rasistickou pasáž:

Organizace Roma Realia se v posledních dnech ozvala také kvůli knize Josefa Lady o kocouru Mikešovi. Podle aktivistů je rasistická, protože pasáž o napadení kocoura lidmi končí větou: "Milé děti, ti lidé byli cikáni." To, že se kniha čte i ve školách, považují za selhání ministerstva školství.

Organizace Roma Realia se v posledních dnech ozvala také kvůli knize Josefa Lady o kocouru Mikešovi. Podle aktivistů je rasistická, protože pasáž o napadení kocoura lidmi končí větou: "Milé děti, ti lidé byli cikáni." To, že se kniha čte i ve školách, považují za selhání ministerstva školství.
Naposledy upravil(a) Ivo dne 15 dub 2010 09:50, celkem upraveno 1 x.
to je zleee s tym kocurom mikesom... to je presne ten trend co je aj v usa.. pozitivna diskriminacia.. aj tu to clovek vidi.. zle mi je z toho...
Ja v tom vidim i pozitivni stranku - vyhrozuji, ze emigruji do Svycarska nebo Vatikanu. At jdou! 

Wohma píše:Ja v tom vidim i pozitivni stranku - vyhrozuji, ze emigruji do Svycarska nebo Vatikanu. At jdou!

Ja bych jim na to rekl jedine.. i ten Lada dokazuje, ze se chovaj stejne odjakziva.. podle me, kdyz pujdeme v knihach dal do minulosti, nebude Lada jediny, kdo prorokoval dnesni stav.. 
viz.

viz.
Mam doma knihu Cikanske pohadky, ale je o neco novejsi nez Lada, dost mozna uz komunisticka. Kazdopadne ta je o poznani ostrejsi vuci cikanum 

Ivo: no fuj tajxl. Snad se toho nedozijem . . . . . . . .