2 nove skladby ("seru" a "peníze").. je tam citit uz urcitu umiernenost, neni to uz taky masaker ako "taska plna huleni" ale stale je to masaker ))
tak nevim dendy..
citat z jeho bandzone profilu
"konec
20.12.2008
Asi už nemá cenu to dál tajit a jako fanoušci si zasloužíte znát pravdu...mnozí si jistě všimli delší chlapíkovi neaktivity, a tak je nejspíš na čase oznámit, co se vlastně děje...můj bratr, známý jako CHlaPiKsXiCHteMWlKa zemřel...s matkou jsme ho našli oběšeného v kuchyni.."
je to typan, nikto nepochyboval ze to s tou smrtou je len fake tie 2 nove skladby tam neboli este pred polrokom .. a ocividne je to jeho hlas.. takze.. zije )))
Super ! Na ZŠ som mal spolužiaka ( tiež potmavšieho -) ) - tomu sme na výtvarnej pootáčali tie plastové nádoby na vodu (pôvodom z octovej fľašky), zobral štetce do rúk a tiež šikovne zahral...
...ale už sa nepamätám, či až tak šikovne...
jo to je dobra finta, jak si uvolnit palecek ......mohli bysme tady zalozit naky kytarovy topik. Ja tyhle videa docela bastim, ale nejradis mam, kdyz to dotycny taky ukaze zpomalene at se muzu pokouset
PS: stejne ale nechapu, ze to ti lidi hroti do takovych extremu, to musi sezrat strasneho casu nez to zahraje ciste v tehle rychlosti. No jo anglosasove
Ono je to Pytkine závislé na úhlu pohledu. Já jsem kytarista a takovouhle kytarovou techniku (Proudfoot) obdivuju, protože je mi jasný, co je za tím práce a cvičení. Neznamená to samozřejmě, že bych si myslel, že se takhle má hrát imrvére (jek se hezky česky říká, tj. furt). Tohle je jasná exhibice, něco jako gymnastická olympiáda, kde předvádí krajní mez, kam se s tou technikou dostal - a zřetelně s nadhledem- a umělecky to za přínos nepovažuju. Ale je dobrý hrát standartně vkusně a přitom mít tyhle možnosti v záloze a použít je jen v okamžiku, kdy to má dramaturgickej smysl. Na koncertě nebo při natáčení si dovedu představit (třeba ve filmový muzice nebo v metalu) místo v aranži, kde by se to mohlo hodit, třeba když potřebuješ vygradovat nějaký sólo nebo atmosféru.
Já osobně mám svou techniku postavenou na modifikovaný Chicken Picking (kombinuju trsátko a prsty), dalo mi to dost práce a ještě díky tomu, že mi kdysi pomohli špičkoví kytaristé, kteří to umí. Ale světové špičky v tomhle oboru, američtí coutryrockoví kytaristé (kam se na ně seru), to mají dovedený úplně ad absurdum a je to jízda. Chci tím říct to, že je to pro mně osobně respektu hodné už z principu, a plus záleží na tom, jestli má pak ten kytarista dost vkusu, aby to využil tvůrčím způsobem.
Toť můj názor.