Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
Trošku větrno dnes v Edinburghu ...

- ECSON WALDES
- Profesionál
TRON 3D !!! tohle je stara klasika ktera me jako malyho hodne sejmula. Tron jsem videl jako malej poprvy na rakousky tv kterou jsme meli to stesti za hlubokyho totace chytat a vubec jsem nechapal co se v tom filmu deje. Fascinovala me ta abstrakce a neuchopitelnost vseho co jsem tam videl. Novy ukazky jsou na muj vkus trosku moc predesignovany ale tesim se na to kazdopadne hrozne moc ! : )
trailer originalu z roku 1982. skvela "8 bit grafika"
trailer originalu z roku 1982. skvela "8 bit grafika"
super tento film nejak uplne unikol mojej pozornosti ale asi si dam aj tu starsou verziu... dik za tip!
dendy : ty si ignorant ! ty si nevidel na viedni tron ? sice ty si trosku mladsia generacia 
to su dva zakladne filmy z tej dobry .. WAR GAMES a TRON ..

to su dva zakladne filmy z tej dobry .. WAR GAMES a TRON ..
No, a oboji pekny ptakoviny, zvlast teda war games ;]
na viedni? to len v ba ste mali take vymozenosti:)) my na strednom slovensku nehrozilo take chytit... ja som zacal pravidelne sxifi a horory kukat az na TA3, este tom prvom tesne po revolucii co tam davali vecer filmy prebrane z rtl, pro7 a sat1 ... ale toto mi nejak uniklo... celkom rad si to kuknem na tu dobu to musel byt masaker 

ale no tak, ved su to len filmyKermitak píše:No, a oboji pekny ptakoviny, zvlast teda war games ;]

dnes mozno ptakovina, ale vtedy mrte lepsie ako vecerne spravodajstvo na Ceskoslovenskej TV

dendy : Tron bol fasa film, mam pocit ze jeden z prvych kde bol pouzity rendering, kermitaka nepocuvaj, on si hned vsetko kvantovo odvodi a to je jasne ze je to potom ptakovina 

taka bola dobaKermitak píše:No, a oboji pekny ptakoviny, zvlast teda war games ;]

konecne uz niekto dal legendarny serial na YouTube tak, ze to mozme pozerat aj my.
Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute
heh..koma6 píše:evašek !!! http://www.novinky.cz/bydleni/jak-bydli ... zirky.html

dokazete nekdo identifikovat ty veci ve studiu (nemyslim tu sbirku samohrajek). ja poznal jen ty cerveny focusrite red7.
biscuit píše:heh..dokazete nekdo identifikovat ty veci ve studiu (nemyslim tu sbirku samohrajek). ja poznal jen ty cerveny focusrite red7.

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS