Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
Speciální band na oživování nebožtíků ? Anebo to je "umělecký záměr" (jak je dnes v modě) ?
Pěkné jak se nám díky rozsáhlosti tématu začínají některá videa periodicky vracet
ono mi to pride skor ako by niekto k tej nevalnej, ale normalne zahranej dychovke primiesal nejaky hnoj "zahraty" odprdele na nejakom klarineteIvo píše:Speciální band na oživování nebožtíků ? Anebo to je "umělecký záměr" (jak je dnes v modě) ?
Něco jako tohle krásné video hudební produkce při inauguraci Baracka Obamy (když jsem to viděl poprvé, tak jsem málem umřel smíchy )
Nee, prostě Perlman, Yo Yo Ma a další v nejlepší formě Jen Obama trochu ten moderní styl neoceňuje a občas se překvapeně kouká a ohlíží co se děje Kolem 3:15 to rozjedou naprosto oslnivě
koukám kam všude Mistr pronikl
http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_sla ... %C5%AF_LSD
http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_sla ... %C5%AF_LSD
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
ivo ; MNE TO pride smutne .. neviem na com sa mam smiat .. premarnene 4 minuty zivota ..
Možná něco bude hned na tom prvním komentáři: "Only a musician could truely apprecieate this I think this is absolutly hilarious."
ja bych to precijenom videl na tu post-apokaliptickou jazzovou fuzy. Nebo snad Ivo myslis, ze to hraje Yo Yo Ma
No jasně že tohle je žert - groteska a že takhle to YoYoMa and Perlman nehráli
Doopravdy to vypadalo takto:
Ale někdo si s tím krásně pohrál a udělal z toho srandu kdy tyto velké mistry nechal hrát silně nepravděpodobným komicky skřípavým a kakofonním způsobem (ale hodně věrně vzhledem k pohybům rukou smyčce atd.) u příležitosti která je ta poslední, kde by člověk takovou "hudbu" očekával a pěkně to prostříhal i ve smyslu reakcí na podobný performance. Prostě z události megapompa se z toho jako hudební žert stalo něco jiného v podobě, která je v realitě nemožná ...velcí mistři svých nástrojů neskutečně vržou jako neumětelové-začátečníci na nejprestižnější možné akci, což je zejména pro hudebníky asi hodně legrační konstelace ... (byť je jasné že to je jen virtuální realita). Ale vsadím boty, že pokud tohle Perlman nebo Yo Yo Ma viděli, tak se za břicho popadali, protože to je nesmírně povedený fór ...
Doopravdy to vypadalo takto:
Ale někdo si s tím krásně pohrál a udělal z toho srandu kdy tyto velké mistry nechal hrát silně nepravděpodobným komicky skřípavým a kakofonním způsobem (ale hodně věrně vzhledem k pohybům rukou smyčce atd.) u příležitosti která je ta poslední, kde by člověk takovou "hudbu" očekával a pěkně to prostříhal i ve smyslu reakcí na podobný performance. Prostě z události megapompa se z toho jako hudební žert stalo něco jiného v podobě, která je v realitě nemožná ...velcí mistři svých nástrojů neskutečně vržou jako neumětelové-začátečníci na nejprestižnější možné akci, což je zejména pro hudebníky asi hodně legrační konstelace ... (byť je jasné že to je jen virtuální realita). Ale vsadím boty, že pokud tohle Perlman nebo Yo Yo Ma viděli, tak se za břicho popadali, protože to je nesmírně povedený fór ...
ja sa povazujem za muzikanta , ale hento mi ftipne neprislo ..