Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
...a v další epizodě by to mohli zkusit s kladivama, nebo krumpáčema
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
V irském Dublinu pláče na kostelních schodech malý chlapec. Uvidí ho kostelník a ptá se ho: "Co se ti stalo, chlapečku?"
"Umřela mi máma," odpovídá chlapec plačtivě.
"Ale to je mi líto," říká kostelník, "nechceš jít dovnitř za otcem O'Reillym?"
"Moc děkuju, pane," říká chlapec, "ale sex je to poslední, na co mám teď náladu."
"Umřela mi máma," odpovídá chlapec plačtivě.
"Ale to je mi líto," říká kostelník, "nechceš jít dovnitř za otcem O'Reillym?"
"Moc děkuju, pane," říká chlapec, "ale sex je to poslední, na co mám teď náladu."
dano: divnej prispevek... ani vtip, ani obraz reality... aniz bych chtel jakkoliv zlehcovat zlociny sexualniho zneuzivani v katolicky cirkvi, pokud vim, je to trosku medialni bublina a je jich tam dokonce min, nez v bezny populaci. Spis takovej lacinej bic do ruky pro kritiky cirkve (jak je to snadny a laciny, smahem odsoudit... pedofilove, inkvizitori, fuj)
Cyril: Nechces jeste napsat neco o tom, ze policajti a blondynky nejsou zas tak blby? Nebo ze vetsina Pepicku nejsou zadny prasata? 

Wohma: no dobre, dostals me 

- mario.severin
Vynikající reakceWohma píše:Cyril: Nechces jeste napsat neco o tom, ze policajti a blondynky nejsou zas tak blby? Nebo ze vetsina Pepicku nejsou zadny prasata?

jooo jo, uz toho nechte, uz mlcim
jinak ja rozhodne nejsem nakej vasnivej obhajce katolicky cirkve, i kdyz jsem vyrustal v katolicky rodine (ale rekl bych velmi rozumny katolicky rodine), viz treba muj clanek http://www.sexus.cz/nesesmilnis-protoze-proto (je dost starej a dneska bych to napsal uz jinak a hlavne snad lepsim slohem
ale je z toho myslim videt, ze cirkev rozhodne neprijimam nekriticky)

tento thread je jeden velky flame od zaciatku az dokonca, tak slobodnemario.severin píše:Vynikající reakceWohma píše:Cyril: Nechces jeste napsat neco o tom, ze policajti a blondynky nejsou zas tak blby? Nebo ze vetsina Pepicku nejsou zadny prasata?(chtěl jsem napsat něco podobného, ale nechci tím zavdat vzniku flamu - pár věřících tady EZ asi bude...)

Ale vtipy patří do jiného threadu 

a všimli ste si těch zmrzlých vytrysknuvších orgazmů teplých vodních zdrojů? 

sem patri uplne cokolvekIvo píše:Ale vtipy patří do jiného threadu
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
stv dostala 15.000 EUR za pouzitie deduska .. je fakt , ze je to cele kokotina .. moj misko v nedelu vecer o deviatej krici na zeny, ze mami , ide vecernicek .. i ked teda vecernicky vobec nepozerava .. radsej ma klonove valky ..