Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
chlapik sa vyzuril na nahravacom studiu
co by robil taky Ecson v takejto situacii?
Dobrá fake scénka 
jasne ze fake ved to ani nikto nepochybuje. to by ta vaza letela inak
ale pekne to zahral s tym amokom.
tu je aj komentar a viac videi: http://pocitace.sme.sk/c/5996513/rozbil ... yzdna.html
tu je aj komentar a viac videi: http://pocitace.sme.sk/c/5996513/rozbil ... yzdna.html
- ECSON WALDES
- Profesionál
- ECSON WALDES
- Profesionál
Ecson by toho pana, pomalu a v klidu napechoval k prasknuti rockwoolem kterej tak hezky obnazil na zdidano píše:chlapik sa vyzuril na nahravacom studiuco by robil taky Ecson v takejto situacii?
![]()
To je STRASNE!!!!!ECSON WALDES píše:.
prava hudba Z PEKLA![]()
Ked nebudes dobry v zivote tak po smrti budes na veky vekov pocuvat jeho koncerty
Mna v tom videu s toumdemolaciou studia zarazila ina vec... To maju cez rockwoll natiahnutu len takumplachtu?!? Ved tojo sa spontanne uvolnuju sklene mikrovlakna ktore po vdychnuti robia peknu sarapatu v plucach... Nic moc ked to tam majumlen nejakou tapetou (ktora ma v sebe urcite mikrootvory radovo vacsieho priemeru nez su tie sklene mikrovlakna)
To je fakt peklo. Uplne se mi zatocila hlava z te originality a hracske onanie -)dendy píše:To je STRASNE!!!!!ECSON WALDES píše:.
prava hudba Z PEKLA![]()
Ked nebudes dobry v zivote tak po smrti budes na veky vekov pocuvat jeho koncerty)))
- ECSON WALDES
- Profesionál
nixx píše: Třeba to někdo nezná
Eva Pilarová - Nejsem Scatman
nixx ... vyhral jsi !!!!!!! neco silenejsiho uz nikdy nikdo nemuze vytahnout . Nektery poklady by mely bejt na veky ukryty
.
Já na to taky jen zíral v němém úžasu
no ty kravo, vy davate.. jinak od pekelnyho hudebnika doporucuju zkouknout i skolu hry na kytaru, nebo jeho web http://www.buricin.cz/
je to opravdu extra kalibr
je to opravdu extra kalibr
Ne skleneny, ale mineralni, ktery se po vdechnuti rozlozej, takze jsou neskodny. A prikryty dvema vrstvama latky se imho jen tak samy od sebe v zadnym obrovskym mnozstvi uvolnovat nebudou (normalniho prachu tam podle me bude vic).dendy píše:Mna v tom videu s toumdemolaciou studia zarazila ina vec... To maju cez rockwoll natiahnutu len takumplachtu?!? Ved tojo sa spontanne uvolnuju sklene mikrovlakna ktore po vdychnuti robia peknu sarapatu v plucach... Nic moc ked to tam majumlen nejakou tapetou (ktora ma v sebe urcite mikrootvory radovo vacsieho priemeru nez su tie sklene mikrovlakna)
jj, vzal jsem trosku mensi diru pred dvema roky - vysledek ohnutej tlumic, kterej byl cca mesic pred udalosti novej! tlumic samozrejme na odpis.
za dva mesice potom, jsem vzal jinou "dirku" - vysledek 2 znicene disky, predni tak ze to odnesla i guma, na zadnim jsem nastesti dojel (disky dotz).
to jsou jen dve skody, ktere se daly hned vycislit.. jinak si musime nechat huntovat auta imrvere a jeste za to platit - staci se projet po te nejdulezitejsi silnici v cechach a je jasno. jeste ze se clovek muze alespon utesit tim, ze v polsku je to jeste o dost horsi
za dva mesice potom, jsem vzal jinou "dirku" - vysledek 2 znicene disky, predni tak ze to odnesla i guma, na zadnim jsem nastesti dojel (disky dotz).
to jsou jen dve skody, ktere se daly hned vycislit.. jinak si musime nechat huntovat auta imrvere a jeste za to platit - staci se projet po te nejdulezitejsi silnici v cechach a je jasno. jeste ze se clovek muze alespon utesit tim, ze v polsku je to jeste o dost horsi