Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
a full je plny
tzn. sedaci kyblicek plny prdu a k nemu ujety stolecek
tzn. sedaci kyblicek plny prdu a k nemu ujety stolecek
Je to dětský počítačový stolek

Je to to samé jako když nedávno u nás měla Ikea hnědý koberec s názvem HOVEN. A pak byla dokonce akce "doprodej Hoven" ... (nekecám)
)

Nebo tady ta rodinka

No mňa prekvapili niektoré dánske slová - idem si tak po ulici v Kodani a zrazu z bilbordu nápis: "Hoved".
Potom som v robote inštaloval Win95 DK, a po prvom reštarte hláška , že : "... ... øjeblik", následne nato na ploche ikona označená "Papirkurv".
Potom som v robote inštaloval Win95 DK, a po prvom reštarte hláška , že : "... ... øjeblik", následne nato na ploche ikona označená "Papirkurv".

- ReaktoplazmAR
ja som nedavno videl dodavku nejakej firmy a podla reklam nalepených na aute je ich nazov Kurvafix, normalne velky napis...
a v piešťanoch zas behá firemný tmavý VW transporter, firma sa zaoberá dodávkou a montážou políc a regálov a na aute majú reklamy v tvare:
velký nápis POLICE a podtým maličkím písmom: a regále

a v piešťanoch zas behá firemný tmavý VW transporter, firma sa zaoberá dodávkou a montážou políc a regálov a na aute majú reklamy v tvare:
velký nápis POLICE a podtým maličkím písmom: a regále

dano : dost to nepasuje ..
biscuit: fu, takze to nakoniec nebolo dokumentarne video o pacientovi s rakovinou prostaty.