Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a jedna cez držku
Kdyby to bylo realny, bylo by to lepsi ;]
Je možné že taková idiocie může být reklamně úspěšná ? Že by se inspirovali v xxx lux tatatata ? 

Ivo, podstata reklamy spociva v osloveni cilovky v co nejvetsim rozsahu, je uplne jedno jak. Ta reklama "xxx lutz" Ti muze pripadat blba, ale clovek, co ji vymyslel, rozhodne blbej nebyl, prave naopak, presne vedel, co chce a dosahl toho. Stejne tak tohle video videly behem par dni dva miliony lidi, sakra co vic si muze marketak prat?
Kermitak: to sice ano, ale nevím jestli "vidět něco" a zvolit si službu s tím propojenou je nutně vždycky totéž - jestli to nemá často spíše opačný, antireklamní efekt, člověk může mít pocit, že pokud se někdo prezentuje podobným debilním způsobem, tak o sobě vytváří nepříiš solidní image jako seriozního poskytovatele služeb (aspon tedy pro mě ... ale možná jsem sám ...). Byla by to samozřejmě zajímavá psychologická sonda
Na poštovní schránce mám léta napsáno STOP REKLAMA, přesto jsem v ní po dlouhé době, před několika dny, našel tenhle luxusní kousek... chápu, i tohle je podnikání jako lecjaké jiné, ale některé hlášky na letáku jsou natolik černohumorné, že mi to nedá ho sem nedat

Naposledy upravil(a) PELF dne 24 bře 2013 18:45, celkem upraveno 1 x.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Výprodej hrobů ze skladových zásob

Aspon je už nebudeme muset vybírat ...

PELF: vzhladom na to co mas napisane na schranke mozno tento letak nebol mysleny ako reklama ale ako nebezpecne vynrazanie sa
) vies ako ked mafia posle hlavu ryby zabalenu v novinach

Přijmu uklizečku, spěchá !!