Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a štangľa salámy
spis idiot. jeste ze to viko nekoho nevzalo, kdyz padalo dolu... ale vlastne co, lidi je na svete jako sracek a zvlast tam, kde se to stalo... 

takovyho hajzla mit, tak mu jeste pridam
a to kocky fakt nemusim.

- mario.severin
Myslíš kocoura nebo toho kluka?biscuit píše:takovyho hajzla mit, tak mu jeste pridam![]()

Ne, vážně, některý děti se ke zvířatům chovají docela hnusně. Sám denně řeším několik konfliktů: "štěnisko buldočka versus šestiletá..."

presne to aj mna prve napadlobiscuit píše:takovyho hajzla mit, tak mu jeste pridama to kocky fakt nemusim.

No ja mam jednu taku mini doma a uz som sa naucil chapat "ine" konanie deti a hlavne pozorne pozerat
Maly uz na zaciatku videa reve - asi ho ten kocur slusne skrabol, tak mu chcel vratit.
Macky skrabu kvoli hocijakej blbosti, ked sa im nieco nepaci.
Deti maju ovela jemnejsiu kozu a citove zmysly, takze ich take skrabnutie boli ovela viac, ako dospelych.
A silnu mu zavesil preto, lebo male deti nemaju chapanie stupnov bolesti, ani nevedia ovladat pudove reakcie, a ani regulovat silu v rukach/nohach....
Zase som najmudrejsi. Ale nemozem zato.
(btw. ja bych tych rodicov vytahal za usi - este asi nevideli ocne viecko natrhnute od macky...)

Maly uz na zaciatku videa reve - asi ho ten kocur slusne skrabol, tak mu chcel vratit.
Deti maju ovela jemnejsiu kozu a citove zmysly, takze ich take skrabnutie boli ovela viac, ako dospelych.
A silnu mu zavesil preto, lebo male deti nemaju chapanie stupnov bolesti, ani nevedia ovladat pudove reakcie, a ani regulovat silu v rukach/nohach....

(btw. ja bych tych rodicov vytahal za usi - este asi nevideli ocne viecko natrhnute od macky...)
TAK TOTO TU EŠTE NEBOLO!!!! Tento človek len za 5000 Eur skomponuje do 2 mesiacov kvalitnú pieseň v angličtine na akúkoľvek tému. Konečne to tu niekto všetkým ukáže, ako sa to robí
V každom prípade, takéto sebanevedomie tuším nemá ani Jakubec. Tie ukážky sú čistá genialita. Hlavne tá prvá.
http://www.muzikland.sk/igormanica

http://www.muzikland.sk/igormanica
no jo, ja to stale vravim, prasive macky...MDudas píše:No ja mam jednu taku mini doma a uz som sa naucil chapat "ine" konanie deti a hlavne pozorne pozerat![]()

dano, kde si to zobral ???
vsak toto je mimo beznu fyziku ! ... V E S M I R N E ... P S Y CH O !!!! ...
Prvych zarobenych 5000E by mal dat za liecenie u Iva Bendu - aspon na tu uroven keby sa dostal, tak je v celku poho... (" Ďalšie moje aktivity sú - AFRODIAS ® Astrológia - Mágia - Alchýmia" )

vsak toto je mimo beznu fyziku ! ... V E S M I R N E ... P S Y CH O !!!! ...
Prvych zarobenych 5000E by mal dat za liecenie u Iva Bendu - aspon na tu uroven keby sa dostal, tak je v celku poho... (" Ďalšie moje aktivity sú - AFRODIAS ® Astrológia - Mágia - Alchýmia" )
dano neeeee to je koniec uplny....
"hra na elektrofonicku solovu gitaru"

edit: no to je magor http://www.afrodias.com/ElixirMladostiSK.htm
preco mam pocit zes blaznami, psychopatmi a paranoikmi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece ???
"hra na elektrofonicku solovu gitaru"

edit: no to je magor http://www.afrodias.com/ElixirMladostiSK.htm

preco mam pocit zes blaznami, psychopatmi a paranoikmi sa v poslednej dobe roztrhlo vrece ???
ale vypocujte aj tu tvorbu jeho. staci ta prva ukazka. to si este NIKDY nepocul
Nejlepší jsou ty ukázky
Takhle by to myslím nezkomponoval ani Aštar Šeran
To jsem fakt ještě neslyšel
(a že už jsem slyšel leccos)

Tak to je masakr... 

Naposledy upravil(a) humusgen dne 01 čer 2013 00:07, celkem upraveno 2 x.