Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
mykayla neni zadna haluz.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
To je ale STRASNY nevkus... Normalne mi ich je luto.
v cem je to nevkusne? ja z toho nejsem schopny rozpoznat ani naznak toho, co je pravda a jaky je vlastne duvod tehle tiskovky.
to je stara znama vec ze marihuana pomaha pri liecbe chemoterapiou, zmiernuje neprijemne stavy a zvysuje chut do jedla.... je smutne ze v mnohych krajinach si takto pacienti musia pomahat nacierno a porusovat takto zakon...Tommy Dee píše:http://tvnoviny.sk/sekcia/zahranicne/17 ... krat-denne
to je jedna z tragedii - svinstvo ako je alkohol je legalne a marihuana je nelegalna.. paradoxy "vyspelej" zapadnej civilizacie...
dendy promin, ale tvrzeni, ze alkohol je svinsto, je hloupe. ohen taky neni svinstvo, voda taky... je to jen o zachazeni. a marihuana ma taky svoje specifika... podivej na me, uz jsem celej zelenej z toho a to uz vubec nehulim.

Něco asi berou i meteorologové ? 

dendy: ja myslim, ze spolecensky nebezpecnejsi je ten, kdo se proste neumi chovat. muze bejt opilej, zhulenej, nebo strizlivej, ale kreten zustane kretenem. drogy jsou jen zvyraznovace, nebo zesilovace, je-li ti prijemnejsi hudebne blizsi nazvoslovi 
ivo: who cares chmu?
ja mam teda okno, to mi staci.

ivo: who cares chmu?

Možno je to len konvenciami, no miestami mám pri tom videu pocit, že to mali nazvať "MOST DOPE Kid" alebo podobne
každopádne pozitívne účinky marihuany nevyvraciam, avšak som svedkom aj tých negatívnych.

no ja hodnotim cisto podla osobnych kusenosti.. zazil som uz spustu agresivnych ozratych ludi, ale este v zivote som nestretol agresivneho "nahuleneho" cloveka... netvrdim ze nie su.. ale ten pomer je zasadne v neprospech opitych ... to je proste moje vnutorne presvedcenie podlozene mnohymi skusenostami ze alkohol robi obecne z ludi ovela viac prasata nez marihuana...
samozrejme rozumny clovek co "pozije" s mierou je v pohode v oboch pripadoch... i ked uz z principu problem je v tom co robi s mozgom (a telom) alkohol a co thc.. ale to by bolo na dlhsiu debatu.. to thc je pre telo rozhodne menej skodlive nez alkohol ... a to uz nehovorim o latkach ako lsd alebo dmt ktore intelektualne dospelemu cloveku na rozdiel od alkoholu mozu naozaj rozsirit obzory ...
teraz neriesim deti, detom samozrejme do ruk nepatri ani alkohol ani ine latky a nemali by ani cumiet na TV ( to posledne je mozno skodlivejsie nez tie latky)
samozrejme rozumny clovek co "pozije" s mierou je v pohode v oboch pripadoch... i ked uz z principu problem je v tom co robi s mozgom (a telom) alkohol a co thc.. ale to by bolo na dlhsiu debatu.. to thc je pre telo rozhodne menej skodlive nez alkohol ... a to uz nehovorim o latkach ako lsd alebo dmt ktore intelektualne dospelemu cloveku na rozdiel od alkoholu mozu naozaj rozsirit obzory ...
teraz neriesim deti, detom samozrejme do ruk nepatri ani alkohol ani ine latky a nemali by ani cumiet na TV ( to posledne je mozno skodlivejsie nez tie latky)
dendy : som zvedavy , ako budes vychovavat svoje deti 

ja mam zkusenost, ze clovek, kterej je agresivni po chlastu, muze bejt agresivni i po marihuane. problem je samozrejme o to horsi, ze u nas je nejcastejsi kombinace huleni s chlastem.
o vyhulenem rozsireni obzoru vim taky sve. mam takoveho osvicence v rodine. nerikam, ze je to jen marihuanou, ale je to clovek bez jakekoliv zivotni vize a s hodne posunutou mirou zodpovednosti spatnym smerem. ano, droga dokaze cloveku nabidnout nahled na veci v jinem svetle, ale vyzaduje to jeden zasadni predpoklad, nebo spis dva: musi to byt osobnost s urcitym intelektem a hlavne nesmi uverit tomu, ze vjemy v opojeni jsou hodnotnejsi, nez vjemy za strizliva.
a jeste k te tv - podle me je neskodlivejsi a nejhorsi, kdyz rodic diteti nenabidne natolik zajimavy varianty, aby dite nepovazovalo telku za dulezitou samo o sobe. podobne je to s pocitaci i dalsimi vecmi. u deti hraje taky dulezitou ulohu priklad - a jsme doma
o vyhulenem rozsireni obzoru vim taky sve. mam takoveho osvicence v rodine. nerikam, ze je to jen marihuanou, ale je to clovek bez jakekoliv zivotni vize a s hodne posunutou mirou zodpovednosti spatnym smerem. ano, droga dokaze cloveku nabidnout nahled na veci v jinem svetle, ale vyzaduje to jeden zasadni predpoklad, nebo spis dva: musi to byt osobnost s urcitym intelektem a hlavne nesmi uverit tomu, ze vjemy v opojeni jsou hodnotnejsi, nez vjemy za strizliva.
a jeste k te tv - podle me je neskodlivejsi a nejhorsi, kdyz rodic diteti nenabidne natolik zajimavy varianty, aby dite nepovazovalo telku za dulezitou samo o sobe. podobne je to s pocitaci i dalsimi vecmi. u deti hraje taky dulezitou ulohu priklad - a jsme doma

Aaaaa. Ja som myslel tych 2 vianocnych spevakov, co dal cundo... Medzitym tam skocil dalsi prispevok...biscuit píše:v cem je to nevkusne? ja z toho nejsem schopny rozpoznat ani naznak toho, co je pravda a jaky je vlastne duvod tehle tiskovky.