Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
u mna podobne - 4, 7, 8, 11 - absolut nix
Dendy : ty si nevidel Drahe tety a ja ? neznaboh ..
český film:
další CS film:
další CS film:
Posledné je "Flash - fotoreportér"... -)
Presne - 4,7,8,11 - nepoznám.
Teda akurát "Dva lidi v ZOO" som videl - ako "oceánista" - hlavne preto, že hudbu k titulkom naspieval P.Muk (zložil P. Hapka). Neviem, či by som sa ináč k filmu dostal...
Presne - 4,7,8,11 - nepoznám.
Teda akurát "Dva lidi v ZOO" som videl - ako "oceánista" - hlavne preto, že hudbu k titulkom naspieval P.Muk (zložil P. Hapka). Neviem, či by som sa ináč k filmu dostal...
Už jsem slyšel hodně hnojů, ale tohle je unikát Nedivil bych se kdyby ho duch Antonína Dvořáka přišel v noci brutálně zdevastovat
"A ty pohyby, pane Bouchal, ty vám poradil kdo?"
- ReaktoplazmAR
hahaha tej DJ s nezapojenym mixom to je mazec )))) bohuzial o tomto je 90% DJov, len ti lepsi si tam aspon zapoja kable )
ja teda nevim, ale vidim ze tam ma mixpulty dva a nikde neni napsany, ze tady v tom starym vykuchanym ma samodomo midi kontroler. bohuzel o tomhle je devadesat procent lidi, soudi aniz by znali okolnosti (to si dendy neber na sebe, ale nedalo mi to nepouzit tvuj primer). je to jen teorie, ale proc neuvazovat takhle, nez o necem vyhlasovat, ze je to fail?
ale no tak.. ja viem, ze veci mozu byt ine nez sa zdaju.. ale nemyslim si ze toto je ten pripad ))
hele ja sam se porad ucim zdrzovat se unahlenejch soudu... nevim proc, ale tady nemam pocit, ze by se delo neco ve stylu "fuck me, i am famous". prijde mi to jako docela normalni kluk, blbcu dju uz jsem videl stovky, ver mi
Ja bych Kotvalda zdevastoval spíš za ty pohyby a za ty boty. By byl super shred z toho. I když ta hudba je taky tragédie. Je to čistě o kamarádšaftu, že se tragéd dostane na obrazovku.
A ještě v rámci "Nadace Václava Havla "...
tak ten kotvald to je kompletka.. hudba, sposob spevu, grimasy co struha, pohyby, oblecenie - topanky, gate, ten kabat, este aj tie okuliare cervene co ma.. na totalku.. konec.. inak ja som uz minimalne 2 roky takuto "zabavu" nevidel, kedze tv uz vobec nesledujem, a pride mi to cele az take absurdne uchylne, jak tam vsetci sedia, tvaria sa vazne, sleduju ho a pocuvaju, okolo neho lieta kamera, a potom vsetci poslusne zatlieskaju.. absurdne groteskne..