no... to je teoria.. prax ma sokovala, vid video... to,je fakt ZLEE... a nikto nemoze povedat ze to je tym ze je tak slaby HW... proste vyzera to ze ten android to je fakt des co sa tyka narocnosti na hardware.. celkovo to nereguje dobre take nepresne na dotyk to je - ale presne ten isty user experience z toho mam ako z samsung galaxy - co mi opat potvrdzuje ze problem nieje v hardware ale v OS...
najviac ma dostalo to zoomavanie, vidno to na tom videu ako hrozne to ide... a navyse nazoomujem, a potom cakam 5 sekund kym sa nazoomovana area zaostri

uplne ma dorazil sunspider js benchmark - 1800ms ipad2 vs 6500ms hento ? to je peklo, vsak to nema o tolko slabsi HW...
1x vidiet je viac ako 10x citat, takze nech sa paci... nechcem tu vyvolavat nejake hadky, len keby sa niekto rozhodoal ci kupit hentaku vec za 100eur alebo ipad1 z druhej ruky za 200... za mna - volba by bola jasna... hento by som od zurivosti asi hodil o stenu keby som s tym mal dlhsie robit...
ps.: v pravej casti sa to zospodu dooost hreje, az tak ze to je trosku neprijemne... a to som len browsoval a pustaj youtube (asi 10-15 minut)