hmm, tak jsem to vcera shlednul a moc me to nenadchlo...prvnich 15-20 minut jak tam ten chlapek vykladal jsem cekal "tak a ted bude strih a budou tam zabery z minulosti x tisic let, na nejake jeho prihody", ale v pulce filmu mi doslo, ze ne, ze tam sedi asi 5 lidi v obyvaku a jenom kecaji...jako namet fajn, ale sel by rozpracovat mnohem vic epicteji...nehlede na to, ze je to cele pritazene za usi a huste nerealne...za tech 14 tisic let by ho davno zabili nebo upalili s tim jak se chova (jako debil, ale mozna to bylo hercem)...docela jsem se obcas smal, kdyz rekl "jo, pak jsem sel do indie a narazil na Buddhu, zajimavej clovek" nebo "jo, ja jsem byl Jezis, ale vite co, cirkev to prekroutila, ja chtel prinest buddhovo uceni zapadu a nevyslo to no"...to uz bylo celkem moc...spis bych to videl jako serial, jak ten chlapek nekde nekam jezdi s prostrihy do minulosti a s odhalovanim co je vlastne zac...tady se clovek nic nedozvi...ale jasne, psal to autor Star Treku na smrtelne posteli a myslim, ze to na tom je celkem znat...kazdopadne neco podobneho se da natocit za 0 Kc na digitalni kameru s par kamosema, coz by nevadilo, kdyby to ovsem bylo nejak super promysleny, coz moc neni...