Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Vizuální orgie v IMAXu http://www.csfd.cz/film/275420-gravitace/
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Gravity jsme dneska shledli s mou novou kamaradkou a pro me to byl shock. Dej zadny, tahlo se to, clooney zmizi (.zemre?) Hned na zacatku, konec trapny. Nechapu tech 90% csfd
Prometheus vysvetleny...
uff.. viac ako 4 minuty som ju nevydrzal pocuvat ... 

To, že vystřelil do harmoniky, která symbolizovala období v jeho životě kdy se živil jako žebrák jsem pochopil tak, že to mělo znamenat něco jako definitivní skoncování s minulostí, protože se z něho definitivně stal nehoráznej pracháč. Ostatně už i z těch závěrečnejch keců to bylo docela zřejmý... každý ráno zkontroluju účet, kolik milionů tam zase naskočilo...dendy píše:prave som dopozeral Czech Made Man - velmi slusne natocene, paradna kamera, Budar vyborny... bavilo ma to od zaciatku do konca - ale uplny koniec som ani trochu nepochopil) je tu niekto kto chytil a vysvetli ? proste nic, ta scena ako sedi nas tolicke pri tej krvacajucej harmonike .. wtf ? nechapem

Studio ATLAS
Studio ATLAS
Elysium - dalsie rychlo prchave scifi
PELF: aha, cize defakto happyend
)))
monogram: no smutne je to aj tak najlepsie scifi tohoto roka
)

monogram: no smutne je to aj tak najlepsie scifi tohoto roka

greenaway a jeho smysl pro detail...
The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover (1989)
http://www.imdb.com/title/tt0097108/

The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover (1989)
http://www.imdb.com/title/tt0097108/

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Dnes na to s malým jdeme, snad to nebude tak hrozné (jako např. Elysium ...)peteness píše:Gravity jsme dneska shledli s mou novou kamaradkou a pro me to byl shock. Dej zadny, tahlo se to, clooney zmizi (.zemre?) Hned na zacatku, konec trapny. Nechapu tech 90% csfd
Dendy: přesně tak
A k té Gravitaci.. to je přesně ten typ filmu, na který nemá cenu chodit jinam, než do Imaxu

A k té Gravitaci.. to je přesně ten typ filmu, na který nemá cenu chodit jinam, než do Imaxu
Studio ATLAS
Studio ATLAS
No právě jsme se z toho vrátili (Gravitace). Musím říct že jsem též silně šokován. Když jsme kupovali lístky, smál jsem se frontě lidí na Kamenák 4. Ale myslím že by to byla asi o něco duchaplnější zábava ... Tak neskutečně nudná, trapná a kýčovitá sračka - to bylo k neuvěření. Když si odmyslím ty grandiozní vizuální triky, zbude ochotnické představení s dialogy/monology/kecy patetičtějšími, umělejšími a trapnějšími než vzdychavá Esmeralda v nějaké telenovele ... úplně jsem se tou trapností červenal .. a postupem filmu to bylo čím dál horší .... Na závěr mi velmi chybělo že k hrdince vylezivší z moře ještě po pláži ve zpomaleném pohybu nepřiběhla její dcerka s křídly anděla ze Strážné Věže ... a to vše nesledoval z řiditelné vzducholodi Clooney ...
Tohle má hodnocení 90% ? A tahle neskutečná pecka (též one man survival) 71% ? http://www.csfd.cz/film/264747-pohrben-zaziva/ Zajímavé
Nechápu že když se pouštějí do tak technicky a vizuálně oslnivých prezentací, že si nenajmou scénaristu, který (obrazně řečeno) aspoň absolvoval pomocnou školu ... V tomto případě forma vs. obsah = 100:1
Tohle má hodnocení 90% ? A tahle neskutečná pecka (též one man survival) 71% ? http://www.csfd.cz/film/264747-pohrben-zaziva/ Zajímavé

Nechápu že když se pouštějí do tak technicky a vizuálně oslnivých prezentací, že si nenajmou scénaristu, který (obrazně řečeno) aspoň absolvoval pomocnou školu ... V tomto případě forma vs. obsah = 100:1

http://www.csfd.cz/film/329609-kandidat/
velka spokojnost, obrovske prekvapenie, pre naj slovensky film za poslednych vela rokov
velka spokojnost, obrovske prekvapenie, pre naj slovensky film za poslednych vela rokov

Jo! Kandidat bol velmo fajn, tiez som ostal prekvapkany.
tak mne sa ta Gravitacia dost pacila... necakal som od toho ziadne intelektualne orgie ani vypointovanu smakocinu s kopou dejovych zvratov .. proste klasika survival... na Bullock mam trochu makke srdce, v podstate az na par detailov (scena s "hasicakom" pri pristavani na cinskej stanici) mi tam nic zasadne nevadilo... vizualne a hudobne posobive (specialne k hudbe davam vykricnik)... spokojny som, skoro ste ma tu odhovorili od toho ist na to co by bola skoda...
ale roznodne ma zmysel na takyto film ist jedine do kina... na telke to nema zmysel... samozrejme nieje to film pre ludi co maju potrebu dlhe hodiny rozoberat kazdu jemnu nuanciu komplikovaneho pribehu a pitvat sa v uvahach nad hlboko vykreslenymi postavami
))) to je film kde proste treba vypnut mozog a logiku a uzivat si len audiovizual a emocie jednotlivych scen...
ale roznodne ma zmysel na takyto film ist jedine do kina... na telke to nema zmysel... samozrejme nieje to film pre ludi co maju potrebu dlhe hodiny rozoberat kazdu jemnu nuanciu komplikovaneho pribehu a pitvat sa v uvahach nad hlboko vykreslenymi postavami

Ivo, mne sa toto stava dost casto. Hlavne filmy s uzasnym "hodnotenim". Ono to bude tym, ze vacsina Hollyud produkcie je pre deti a mladez. Nech sa to tvari akokolvek seriozne, vacsinou je tvrdo nastavene na pubertakov. CSFD hodnotenia som prestal citat davnejsie. Hodnotia to tam zrovna taki pubertaci. Cool je tam vsetko, co je akcne, rychle a prvoplanovo efektne.... Trapne, plytke a uspavajuce je vsetko, co ma trosku hlbsiu myslienku alebo vyzaduje nejaky sirsi rozhlad. Skoda sa rozculovat.Ivo píše:No právě jsme se z toho vrátili (Gravitace). Musím říct že jsem též silně šokován. Když jsme kupovali lístky, smál jsem se frontě lidí na Kamenák 4. Ale myslím že by to byla asi o něco duchaplnější zábava ... Tak neskutečně nudná, trapná a kýčovitá sračka - to bylo k neuvěření. Když si odmyslím ty grandiozní vizuální triky, zbude ochotnické představení s dialogy/monology/kecy patetičtějšími, umělejšími a trapnějšími než vzdychavá Esmeralda v nějaké telenovele ... úplně jsem se tou trapností červenal .. a postupem filmu to bylo čím dál horší .... Na závěr mi velmi chybělo že k hrdince vylezivší z moře ještě po pláži ve zpomaleném pohybu nepřiběhla její dcerka s křídly anděla ze Strážné Věže ... a to vše nesledoval z řiditelné vzducholodi Clooney ...
Tohle má hodnocení 90% ? ...

Oni si najdu presne to, co potrebuju. V USA maju stovky dobrych spisovatelov a urcite stovky slusnych scenaristov. O finalnej podobe vzdy rozhoduje producent... a teda navratnost... a teda navstevnost.... a teda pubertaci.... s 2-litrovou Colou a 10-litovym pop-cornom....Ivo píše: Nechápu že když se pouštějí do tak technicky a vizuálně oslnivých prezentací, že si nenajmou scénaristu, který (obrazně řečeno) aspoň absolvoval pomocnou školu ... V tomto případě forma vs. obsah = 100:1