Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Příspěvek od Ivo »

To je úplně odchýlení od předchozího high endu ... je z toho bezobsažná trapárna chaotických scén, samoúčelného pitvoření, zbytečných keců, žádný příběh, žádné napětí, žádná gradace ... taková nudná taškařice ... Ještě zkusím ten poslední díl, ale nedělám si naděje :( Fakt jsem se těšil ... úplně to pohřbili. Samozřejmě jen mé subjektivní dojmy.

dendy

Příspěvek od dendy »

oxyygen: tak, pozri si to a uvidis.. moze byt ze sa my dvaja s ivom mylime a len sme to nepochopili :-))) pozri prvy diel - ak z neho budes mat rovnaky dojem, vies ze uz dalsie pozerat ani nemusis :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já zkusím ještě ten třetí díl ... :wink: Druhý byl podle mě ještě horší než první ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja myslim, ze to neni uplne na vypnuti, kdyz cloveku nevadi, ze je to takova vata... kdo je zvyklej cumet na televizi, ten si snad musi i pochutnat. ale i ja souhlasim, ze prvni serie byla povedena a pak se kouzlo vyparilo.

dendy

Příspěvek od dendy »

najsilnejsie boli diely ktore sa realne drzaly konkretnej poviedky od A.C. Doylea... cim viac scenaristi zacali experimentovat a pisat vlastne pribehy, tym viac to bolo mimo... proste Doyle bol Doyle :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/

dopozerany posledny diel... MOCNY serial a brutalne finale.... extremne depresivny temny serial.. strasna tazoba... ale v tom najlepsom zmysle slova... a McConaughey by si zasluzil aspon 10 oskarov za to ako zahral... jednoducho genialne...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak komentare se pres vysoke hodnoceni ruzni. ja si to snad dam, ackoliv me serialy bytostne s*rou :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

ono musis vediet co od toho cakat... je to fakt tazky temny pochmurny depresivny noir.. velmi pomaly sa to vyvija a ma to neskutocne tazku atmosferu... ak mas rad akciu, budes sa samozrejme nudit :-)

rastis

Příspěvek od rastis »

dendy píše:http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/
..a McConaughey by si zasluzil aspon 10 oskarov za to ako zahral... jednoducho genialne...
hej, tiez som z neho ucvrkaval :)

rastis

Příspěvek od rastis »

jak sa ti spominal ten moderny Sherlock... mne to prislo debilne uz od zaciatku. v podstate som sa nedostal za 3. diel prvej serie. par razy som to skusil v telke, ked to davali, ale vzdy som to nakoniec prepol prec...

Avender

Příspěvek od Avender »

True detective je fak mazec. Sice mi nejak moc nesadla 4 a posledna 8 epizoda a trochu ma zarazilo par vykradaciek ohladom hlasok: Hovno spadlo do vetraku (z filmu - Bojové nasazení), Tva prdel pozna stredovek ( Pulp Fiction). No ako celok je to vynikajuce. Dam tomu este sancu a mozno zmenim nazor na 4 a 8, tak ci tak vrelo odporucam.

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis nesuhlasim s tym sherlockom, hlavne 1 seria bola skvela, cum erbatchovo poda ie serlocka bolo imho vobec jedno z najvernejsich co som kedy videl.. a to je holmes moja srdcovka, vsetky poviedku mam nacitane odpredu odzadu :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

První dvě série Sherlocka byly vynikající, originální, nápadité a atmosférické. Včera jsem se podíval na poslední díl třetí série. Byl jiný než první dva. Ty byly spíše chaotická taškařice, ten třetí díl byl lehce sentimentálně depresivní, ale nebylo moc jasné o co vlastně jde a proč ... kvalitativně mi to přišlo jako stejný úpadek ...

rastis

Příspěvek od rastis »

ale ano, herecky to bolo obsadene fajn. teraz som videl Sherlocka v novom Star treku a fasa typek... len ma ten serial nedokazal vtiahnut, mal som z neho divne pocity...

Odpovědět