Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
To je úplně odchýlení od předchozího high endu ... je z toho bezobsažná trapárna chaotických scén, samoúčelného pitvoření, zbytečných keců, žádný příběh, žádné napětí, žádná gradace ... taková nudná taškařice ... Ještě zkusím ten poslední díl, ale nedělám si naděje
Fakt jsem se těšil ... úplně to pohřbili. Samozřejmě jen mé subjektivní dojmy.

oxyygen: tak, pozri si to a uvidis.. moze byt ze sa my dvaja s ivom mylime a len sme to nepochopili
)) pozri prvy diel - ak z neho budes mat rovnaky dojem, vies ze uz dalsie pozerat ani nemusis 

Já zkusím ještě ten třetí díl ...
Druhý byl podle mě ještě horší než první ...

ja myslim, ze to neni uplne na vypnuti, kdyz cloveku nevadi, ze je to takova vata... kdo je zvyklej cumet na televizi, ten si snad musi i pochutnat. ale i ja souhlasim, ze prvni serie byla povedena a pak se kouzlo vyparilo.
najsilnejsie boli diely ktore sa realne drzaly konkretnej poviedky od A.C. Doylea... cim viac scenaristi zacali experimentovat a pisat vlastne pribehy, tym viac to bolo mimo... proste Doyle bol Doyle 

http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/
dopozerany posledny diel... MOCNY serial a brutalne finale.... extremne depresivny temny serial.. strasna tazoba... ale v tom najlepsom zmysle slova... a McConaughey by si zasluzil aspon 10 oskarov za to ako zahral... jednoducho genialne...
dopozerany posledny diel... MOCNY serial a brutalne finale.... extremne depresivny temny serial.. strasna tazoba... ale v tom najlepsom zmysle slova... a McConaughey by si zasluzil aspon 10 oskarov za to ako zahral... jednoducho genialne...
tak komentare se pres vysoke hodnoceni ruzni. ja si to snad dam, ackoliv me serialy bytostne s*rou 

ono musis vediet co od toho cakat... je to fakt tazky temny pochmurny depresivny noir.. velmi pomaly sa to vyvija a ma to neskutocne tazku atmosferu... ak mas rad akciu, budes sa samozrejme nudit 

hej, tiez som z neho ucvrkavaldendy píše:http://www.csfd.cz/film/328992-temny-pripad/
..a McConaughey by si zasluzil aspon 10 oskarov za to ako zahral... jednoducho genialne...

jak sa ti spominal ten moderny Sherlock... mne to prislo debilne uz od zaciatku. v podstate som sa nedostal za 3. diel prvej serie. par razy som to skusil v telke, ked to davali, ale vzdy som to nakoniec prepol prec...
True detective je fak mazec. Sice mi nejak moc nesadla 4 a posledna 8 epizoda a trochu ma zarazilo par vykradaciek ohladom hlasok: Hovno spadlo do vetraku (z filmu - Bojové nasazení), Tva prdel pozna stredovek ( Pulp Fiction). No ako celok je to vynikajuce. Dam tomu este sancu a mozno zmenim nazor na 4 a 8, tak ci tak vrelo odporucam.
rastis nesuhlasim s tym sherlockom, hlavne 1 seria bola skvela, cum erbatchovo poda ie serlocka bolo imho vobec jedno z najvernejsich co som kedy videl.. a to je holmes moja srdcovka, vsetky poviedku mam nacitane odpredu odzadu 

První dvě série Sherlocka byly vynikající, originální, nápadité a atmosférické. Včera jsem se podíval na poslední díl třetí série. Byl jiný než první dva. Ty byly spíše chaotická taškařice, ten třetí díl byl lehce sentimentálně depresivní, ale nebylo moc jasné o co vlastně jde a proč ... kvalitativně mi to přišlo jako stejný úpadek ...
ale ano, herecky to bolo obsadene fajn. teraz som videl Sherlocka v novom Star treku a fasa typek... len ma ten serial nedokazal vtiahnut, mal som z neho divne pocity...