Kvalitní kuchynský robot

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od Ivo » 19 kvě 2013 08:31

Máme doma robot Bosch MUM a jdu ho vyhodit do popelnice - nejenže je velice nepraktický a otravný (u strouhání zeleniny z něj toho spousta na konci vypadne, ucpává se) a ted už ani není schopen normálně pracovat - něco tam chrastí atd., posledně jsem při přípravě oběda do školy nebyl schopne dostrouhat zelí ... Bosch never more ...

Rád bych pořídil nový robot. Má někdo dobrou zkušenost s opravdu kvalitním a praktickým robotem ? Já to především potřebuju na STROUHÁNÍ zeleniny (různé velikosti struhadel), mletí máku, případně mouky. Věci jako mlýnek na maso, mixer, odstavnovač atd mě nezajímají, nepotřebuju je... (mám je samostatně nesrovnatelně kvalitnější) Díky za případné tipy

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od W.Cable » 19 kvě 2013 09:18


Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od Ivo » 19 kvě 2013 09:24

Takže to je jen strouhac? To vypadá skvěle.

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od W.Cable » 19 kvě 2013 09:25

To je cokoliv, zalezi jake prislusenstvi si k nemu poridis.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od vasek » 21 kvě 2013 11:21

Pěkný, ale trochu mě děsí ta páka, když trochu zatlačím na strouhanou věc.

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od W.Cable » 21 kvě 2013 12:36

Obavy nejsou na miste, takhle to vyrabi bez par sto let.

Dokument z vyroby:

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od Ivo » 21 kvě 2013 13:34

Já už jsem o tom začal i uvažovat , ale trochu mě odrazuje, že člověk si koupí za 16 000 robot a nemá nic ... musí si teprve dokoupit struhadlo, mlýnek atd. Ale co mi hlavně vadí, že ten Kitchen Aid nemá food procesor jako nástavec na tento robot (to má i ten Bosch co mám, Kenwood etc.), ale člověk si ho za dalších 15k musí koupit jako samostatný přístroj ... Takže vyvalím 20k i s příslušenstvím za robot a nebudu mít food procesor příslušenství ... hmm ... já potřebuju struhadla, mlýnek na mák a obilí, food procesor ... a rád bych aby to dohromady nestálo jako tubetech kompresor a bylo to pokud možno v jednom :wink:

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od W.Cable » 21 kvě 2013 14:41

Je to modularni system s asi takovouto filozofii, "dokup si prislusenstvi jake potrebujes". K te asociaci s Tube-Tech, vzdyt vis jak je to nastavene, za kvalitu se plati v jakemkoli segmentu nebo odvetvi. Ber to takhle, "kdyz to koupim, a budu se k tomu chovat, tak neni duvod proc by to nefungovalo synkovi synka". :)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11515
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Kvalitní kuchynský robot

Příspěvek od Ivo » 21 kvě 2013 14:44

Všechno v pohodě, už bych i do toho šel, ale že v modulárním systému není food procesor, to mě brzdí ..

Odpovědět