Mikrofony proti sobe: Bude to houkat?
Re: Mikrofony proti sobe: Bude to houkat?
Tak se neptej.
dekujeme za opakovanou prednasku o umeni 

potrebujes takyto drziak a je to .. stoji 60 USD
http://www.davelordsmagicworks.com.au/a ... ories.html

http://www.davelordsmagicworks.com.au/a ... ories.html

Pri takoveto instalaci mikrofoooonu vznikaji vibrace. Nedoporucuji

P.S. Zvlaste, kdyz se dycha z hluboka....

P.S. Zvlaste, kdyz se dycha z hluboka....
Tato diskusia je fakt mimo.
Pebrow, bol si uz realne niekde "v terene", alebo len tak za pocitacom teoretizujes?
Pebrow, bol si uz realne niekde "v terene", alebo len tak za pocitacom teoretizujes?
Dneska jsem byl v terenu. A ted zase musim jit do terenu. Online budu pozde v noci ci zitra.
P.S. Instalace mikrofonu pro nahravani ve studiu je trosku neco jineho nez kdyz nejakej mluvci chodi pri prednasce s mikrakem na krku. Ve studiu jsem mel nastavenou takovou citlivost mikraku, ze kdyz jsem trel ukazovacek o palec ci dlani lehce o kalhoty, tak to bylo ve sluchatkach silne slyset, prestoze takoveto zvuky NIKDY normalne v realu neslysis.
P.S. Instalace mikrofonu pro nahravani ve studiu je trosku neco jineho nez kdyz nejakej mluvci chodi pri prednasce s mikrakem na krku. Ve studiu jsem mel nastavenou takovou citlivost mikraku, ze kdyz jsem trel ukazovacek o palec ci dlani lehce o kalhoty, tak to bylo ve sluchatkach silne slyset, prestoze takoveto zvuky NIKDY normalne v realu neslysis.
Kvalitní headset by asi existoval. namátkou Sennheiser HSP 4, ale to je jedno. Ve studiu se mikrofon nedrží v ruce, ale stojí většinou na stojanu. Pokud máš pocit, že je při vytváření umění třeba myslet na to, co jsi prožil např. včera, není problém, dá se to v pohodě skloubit s tím, že budeš stát u mikrofonu. Miliony tvých kolegů v tisících studií po celým světě dnes a denně dokazují, že se to dá ..
Sennheiser HSP 4 ?????
= cca USD 500 (Ja rikal, ze muj rozpocet je cca 9 tisic Kc.)
Tez jsem rikal, ze pri nizkych cenach (v mym rozpoctu) se tezko sezene kvalitni headset na studiove nahravani. A krome toho, v pripade potreby, u headsetu neni snadna prace s mikrofonem (meneni vzdalenosti ust od mikrofonu).
Septem: Abych pravdu rekl, headsety me opravdu lakaji....Byl bych VOLNY JAKO PTAK.......!
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... phone.html
Miliony mých kolegů v tisících studií po celým světě dnes a denně dokazují, že se to NEDA !!!!!
Kdyz porovnam barvu jejich hlasu nahraneho ve studiu s barvou hlasu nahranym pri zivem vystoupeni, tak barva hlasu nahranyho ve studiich vetsinou byva NUDNA, UMELA, bezbarva, BEZ PROZITKU, BEZ EMOCI, umela PODLE PRAVITKA, ....proste HNUS.
= cca USD 500 (Ja rikal, ze muj rozpocet je cca 9 tisic Kc.)
Tez jsem rikal, ze pri nizkych cenach (v mym rozpoctu) se tezko sezene kvalitni headset na studiove nahravani. A krome toho, v pripade potreby, u headsetu neni snadna prace s mikrofonem (meneni vzdalenosti ust od mikrofonu).
Septem: Abych pravdu rekl, headsety me opravdu lakaji....Byl bych VOLNY JAKO PTAK.......!
https://www.bhphotovideo.com/c/product/ ... phone.html
Pokud máš pocit, že je při vytváření umění třeba myslet na to, co jsi prožil např. včera, není problém, dá se to v pohodě skloubit s tím, že budeš stát u mikrofonu. Miliony tvých kolegů v tisících studií po celým světě dnes a denně dokazují, že se to dá ..
Miliony mých kolegů v tisících studií po celým světě dnes a denně dokazují, že se to NEDA !!!!!

Kdyz porovnam barvu jejich hlasu nahraneho ve studiu s barvou hlasu nahranym pri zivem vystoupeni, tak barva hlasu nahranyho ve studiich vetsinou byva NUDNA, UMELA, bezbarva, BEZ PROZITKU, BEZ EMOCI, umela PODLE PRAVITKA, ....proste HNUS.
Snazis se vytrvale ze ctverce udelat kolo. Neco ti poradim - nejde to.
Zamykam.
Zamykam.