Na čem sedíte ve studiu / kanceláři ?
Na čem sedíte ve studiu / kanceláři ?
Zdravim místní osazenstvo ...
Stěhujeme naše grafické studio do nových prostor a plánujeme i nákup nových židlí.
Moje zkušenosti s kancelářskými židlemi jsou strašný. Během prvního roku se vždycky
začínají objevovat nedostatky jako prosezeniny sedáku do tvrda, praskání kovových částí
pod sedákem, vyvyklání apod.
Ještě doplním, že nehledám nic za desítky tisíc. Z vlastná zkušenosti vím, že cena většinou
neodpovídá kvalitě. Nicméně mne zaujalo tohle ...
http://www.kancelarskezidle.com/zidle/k ... yrobek.php
Doporučte, nalinkujte ... Na čem sedíte v kanceláři vy?
Stěhujeme naše grafické studio do nových prostor a plánujeme i nákup nových židlí.
Moje zkušenosti s kancelářskými židlemi jsou strašný. Během prvního roku se vždycky
začínají objevovat nedostatky jako prosezeniny sedáku do tvrda, praskání kovových částí
pod sedákem, vyvyklání apod.
Ještě doplním, že nehledám nic za desítky tisíc. Z vlastná zkušenosti vím, že cena většinou
neodpovídá kvalitě. Nicméně mne zaujalo tohle ...
http://www.kancelarskezidle.com/zidle/k ... yrobek.php
Doporučte, nalinkujte ... Na čem sedíte v kanceláři vy?
Re: Na čem sedíte ve studiu / kanceláři ?
na pevne zidli. neni to dlouhodobe pohodlne, ale zase me to aspon nuti se obcas zvednout, projit, protahnout... je mi to milejsi, nez spatna otocna zidle.
2shafa: ano - mám (soudě dle obrázků) a je to pohodlné, nic nevrže, nepotím se v ní a přijde mi prostě fajn. Konstrukce bytelná řekl bych, takže výdrž by měla být.
P.
P.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
ja na tomto:

naklady minimalne - spokojnost maximalna

naklady minimalne - spokojnost maximalna

ja mam kreslo z ikea a som spokojny ..
odporucam stolicku / kreslo SPINALIS. je to ten isty system na com sedi Dendy, ale dost viac setri miesto. a vydrzis na nej sediet hodiny a hodiny. a cvicis popri tom 

> ale dost viac setri miesto.
o tom si dovoim pochybovat, spinalis ma segra aj svagor a pride mi ze naopak lopta setri miesto oproti stolicke
ale jasne spinalis je tiez paradny... ja osm sa ale pre loptu rozhodol hlavne koli cene proste.. nechce sa mi drbat 500e+ za stolicku ked nakoniec sediet na tej lopte je takmer ten isty vysledok
este pre niekoho kto by chcel skusat tu loptu maly tip - mam cez nu prehodeny frote uterak, takze ani ked je teplo nepotim sa od tej gumy .. pohodicka
o tom si dovoim pochybovat, spinalis ma segra aj svagor a pride mi ze naopak lopta setri miesto oproti stolicke

ale jasne spinalis je tiez paradny... ja osm sa ale pre loptu rozhodol hlavne koli cene proste.. nechce sa mi drbat 500e+ za stolicku ked nakoniec sediet na tej lopte je takmer ten isty vysledok
este pre niekoho kto by chcel skusat tu loptu maly tip - mam cez nu prehodeny frote uterak, takze ani ked je teplo nepotim sa od tej gumy .. pohodicka

ja sedim na "konskem sedle"
11. Přikázání: Nezapaříš prdel svou ni bližního svého.
Na léto vynikající, výplet je z pružných lan. V zimě vypodkládám obě plochy fleeceovou dekou, od oken jde trochu chlad.

Na léto vynikající, výplet je z pružných lan. V zimě vypodkládám obě plochy fleeceovou dekou, od oken jde trochu chlad.
a blizsi informace o zidli? tech. parametry, vyrobce...
dik

tak to vyzera dost paradne ta stolicka .. ale to asi nebude mat taky pozitivny vplyv na chrbticu a drzanie tela ako spinalis alebo lopta, ze ? tu sa obavam ze to bude skorej naopak ..
Výrobce bohužel netušim. Zkusim se podívat, jestli nenajdu vespod nějaký logo. Kupoval jsem před čtyřmi lety u http://www.mambo-moebel.de/ za EUR 199,-, ale už jí v sortimentu nemají.
Tady jsem našel něco podobnýho:
http://www.cb2.com/tight-rope-office-chair/s170240
Parametry? Jde nastavit výšku a odemknutí záklonu (zhoupnutí dozadu) zhruba v úhlu jaký bývá u těchto židlí obvyklý, cca 20-30°?
Je teda celkem statická, ale mě vyhovuje jedna poloha/výška a případně zhup, když házim nohy na stůl. Pozitivní vliv na držení zad má podle mě především samotný držení zad a dostatek kratších či delších přestávek. V práci jsem např. dva roky seděl na laciný plastový parodii na židli, ale problém jsem neměl (teda kromě přehřívání podvozku), neb záda rovně udržim na všem kromě tvrdý lavice.
U týhle židle byla rozhodujícím faktorem její vzdušnost. Pro lidi trpící hemoroidama naprosto perfektní (uff, ještě, že už mám od nich po operaci pokoj).
Tady jsem našel něco podobnýho:
http://www.cb2.com/tight-rope-office-chair/s170240
Parametry? Jde nastavit výšku a odemknutí záklonu (zhoupnutí dozadu) zhruba v úhlu jaký bývá u těchto židlí obvyklý, cca 20-30°?
Je teda celkem statická, ale mě vyhovuje jedna poloha/výška a případně zhup, když házim nohy na stůl. Pozitivní vliv na držení zad má podle mě především samotný držení zad a dostatek kratších či delších přestávek. V práci jsem např. dva roky seděl na laciný plastový parodii na židli, ale problém jsem neměl (teda kromě přehřívání podvozku), neb záda rovně udržim na všem kromě tvrdý lavice.
U týhle židle byla rozhodujícím faktorem její vzdušnost. Pro lidi trpící hemoroidama naprosto perfektní (uff, ještě, že už mám od nich po operaci pokoj).