Nejlepší netbooky 2013 ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
dendy

Re: Nejlepší netbooky 2013 ?

Příspěvek od dendy »

charon to uz par rokov neplati.. kvalitny notebook v spolahlivosti v nicom nezaostava za desktopom (ak si pod pojmom 'PC' teda myslel desktop) ... ja uz 10 rokov robim LEN na notebookoch .. viem co hovorim :)

charonme

Příspěvek od charonme »

ano, ale ide o to ze od akej cenovej oblasti toto zacina platit?

a ide mi aj o take veci ako bloatware, drivery, servisovatelnost komponentov a podobne, nie len ze "ci sa to pokazi"

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy píše:charon to uz par rokov neplati.. kvalitny notebook v spolahlivosti v nicom nezaostava za desktopom (ak si pod pojmom 'PC' teda myslel desktop) ... ja uz 10 rokov robim LEN na notebookoch .. viem co hovorim :)
no tak prave proto nemuzes porovnavat ;) ja na svuj desktop nedam dopustit. mam i notebook ale ten prakticky nezapinam, kdyz jsem doma.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ked sa bavime o spolahlivosti , tak podla mna je to rovnake .. aj notebooky aj desktopy su spolahlive .. neni v tom ziadny rozdiel .. servisovatelnost je lepsia samozrejme u desktopu .. a desktop ma vyhodu v rozsirovatelnosti ..

trosku je to tu ale offtopic .. ivo vybera netbook na cesty .. urcite so sebou nebude tahat desktop ..

Stan

Příspěvek od Stan »

charonme píše:ano, ale ide o to ze od akej cenovej oblasti toto zacina platit?"
To je relevantní a dá to hodně hledání a porovnávání pokud budeš kupovat stolní počítač pro Windows. Předpokládám že to potřebuješ na hudbu tak jestiže chceš aby ti vydržel alespoň 5 let tak porovnávej jen ty s nejnovějším čipem, pamětí ect. grafika není až tak rozhodující, teda pokud na něm nechceš hrát hry. Pokud by jsi chtěl koupit laptop, pak starší Apple ti udělá tu samou službu jako nový lepší windows laptop. Navíc jestli máš již windows programy tak si Wéčka můžeš nainstalovat i na Mac. Já jsem si musel koupit W7 kvůli bance a než kupovat nějaký pofidérní laptop z Tesca koupil jsem starý macbook 2008 za €250 a mám na něm jak W7 tak Lion.

jj je to offtopic.. move on :arrow:

charonme

Příspěvek od charonme »

starý macbook 2008 za €250 a mám na něm jak W7
ooo vdaka za inspiraciu, tymto smerom som povodne ani netusil ze by sa dalo uvazovat

Stan

Příspěvek od Stan »

Tahle starý ti ale nepomůže já jsem ho koupil pouze na bankovní převody jelikož banka nepodpruje OSX. Ale nějaký 2-3 roky starý bude v poho a určitě bude spolehlivější než některé současné výrobky určené pro Windows.

dendy

Příspěvek od dendy »

charonme píše:
starý macbook 2008 za €250 a mám na něm jak W7
ooo vdaka za inspiraciu, tymto smerom som povodne ani netusil ze by sa dalo uvazovat
jo kolega tiez pouzival na macbooku windows (koli programovaniu vo flashi, daco mu na OSX v flash ide nefungovalo), a vravel ze v zivote mu na ziadnom kompe nechodil windows tak rychlo a spolahlivo ako na macbooku :))))

Odpovědět