Neuveritelne trampoty s Yahoo email

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
demsky
Vybavení

Neuveritelne trampoty s Yahoo email

Příspěvek od demsky »

To, co teraz riesim s Yahoo emailom, sa mi zda ako nieco neskutocne, stala sa mi taka banalna vec, musel som resetovat svoj mobil do factory resetu, lebo nejake apky v mojom moto g7 plus nejako zahadne kapali (systemove), teraz to uz je v pohode, ale narazil som na problem dostat sa znova do Yahoo emailu, ktory pouzivam snad od roku 2004, takze mam tam skoro vsetky emaily.

Pred casom totiz Yahoo zmenil prihlasovanie, uz som tam nejaky ten rok nemal heslo, ale stvormiestny kod, ktory je vzdy iny, pri prihlasovani z webu som musel zapnut Yahoo email apku v telefone a tam sa ten kod zobrazil, teraz bol po factory resete telefon prazdny a jediny sposob ako si poslat ten stvormiestny kod, je na recovery email alebo telefonne cislo, no bohuzial na to som uplne zabudol a pred nejakym rokom som zrusil stary email na pobox.sk, ktory som uz vobec nepouzival niekolko rokov, a telefonne cislo som este s emailom nemal asociovany, takze v podstate ten stvormiestny kod sa mi nema kam poslat, ked namiesto toho recovery emailu (pobox.sk) som zadal poslat cez sms na moje telefonne cislo, tak neprislo nic. Yahoo to tam ma tiez nejake divne pri zadavani cisla, ked zacnem pisat +421 ako predvolbu pre Slovensko, tak dalsie cislo je bez nuly, nepise sa 0940 ale len 940, ale ako to tam pisem tak on automaticky za +421 dava vzdy nulu, ked pisem ako 0940, tak hned to tam zmeni na +421 (prida to ako automaticky tab).

Presiel som cely help.yahoo.com a pozrel aj nejake youtube videa, ktore to riesili, ale tam boli ukazky prihlasenia cez heslo, takze to mi uz nejde, da sa prihlasit iba cez ten stvormiestny kod, ktory je vzdy iny, kontakt na yahoo nie je ziaden, iba na ten help desk, este som v podrobnostiach Yahoo mail apky v Google Play nasiel v supporte nejaky email, ale neprisla ziadna odpoved.

Pobox.sk vlastni Centrum holdings, tam tiez sa neda dopracovat k nicomu, checkol som tam niekde v helpe svoj email a vypisuje ze je zmazany, ale ked sa pokusim vytvorit novy email pod tym istym menom, tak sa to neda, kontakt na nejakeho admina nebol ziaden, nieco som vybrowsoval, ale neprisla ziadna odpoved, az vcera som poslal take random emaily ako it@newsandmedia.sk alebo admin@... a odpisal mi jeden clovek, ze moj stary email sa neda znovu pod tym istym nazvom vytvorit, ze je to proti zneuzitiu, tak ja uz fakt neviem, zatial som si vytvoril gmail, je tam aj moznost pripojit tam ine emaily, ale samozrejme, po nalinkovani Yahoo emailu je postup ten isty, stale pyta ten stvormiestny kod z Yahoo email apky v telefone, alebo ho poslat na ten recovery email.

No tak neviem ci niekto nieco take riesil, ale vyzera to na konecnu a ze Yahoo je kapito.

Odpovědět