My sme dlho hravali cesku klasiku Operation FlashPoint. Pretoze to neni obycajna shot-them-all, ale aspon trochu realnej taktiky...
Podla toho, co si hral naposledy, si mozes DOOOOST vyberat...
špionske strielačky: Metal Gear Solid !!!!!!, Splinter Cell
klasické strielačky a la ww2: Brothers in Arms !!!!, Medal of Honor !!!!, Battlefield !!!!, Killzone
mimozemské strielačky: Time Splitters, Red Faction
zábavné strielačky: Far Cry !!!, GTA !!!, Red Dead Redemption
android strielačky: Shadowgun !!!, Six Guns !!!, Gangstar Vegas !!!, Blitz Brigade
neviem čo z toho sa dá hrat na kompe.. ja to drvím len na konzolách. Hlavne by som vyzdvihol všetky Metal Gear Solid, tá hra je daleko pred všetkým ostatným v každom smere, na druhú stranu by som celkom zabudol na Call of Duty, zrovna cez výkend som po 1. misii odinštaloval CoD Ghosts čo je hra 2014, plná parádnych efektov a nekonečna extra zbraní ale plytká jak bačorina na chodníku, potom som opat nainštaloval Metal Gear Slolid 4 čo je 2008 a to ma zobralo úplne krásne..
imho ked chce niekto dnes hrat dobré hry tak je práve ideálny čas kúpit PS2, je to teraz skoro zadarmo a hry po 3-4 €, ale hlavne som nikdy nehral lepšie hry ako sú práve k PS2, len ešte tak rok prejde a už tie dobré hry nebudú..