Otec v domacnosti

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Ivo
Moderátor

Re: Otec v domacnosti

Příspěvek od Ivo »

Je to dost náročné :) Oblečení, aktivity, hračky, školní potřeby atd atd :wink: Zlaté Pampers ...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ja mam doma deti 3.5 a 1.5 a minuly tyden jsme presunuli maleho z nasi loznice definitivne do detskeho pokojicku. Ted si dost uzivame takovy luxus, ze si v loznici muzeme rozsvitit lampicku:) No ten zacatek je nejtezsi - spankova deprivace, ukrivdeny pocit ze dite je pro zenu dulezitejsi nez ty a hlavne asi pocit nejake totalni svazanosti a bezmoci, ze ten malej rvouci nevdecnik te proste totalne ovlada. Ale zvyknes si a kdyz to budes brat z te lepsi stranky,, tak te to proste zoceli a aspon nauci trpellivosti. Jen se snaz to nebrat jako neco, co je treba (par let) preckat. Tim bys ztratil hrozne dulezitou cast sveho i jeho zivota. Je to narocny, ale nic jineho nemuzes cekat. Musis si trochu v zivote prehazet nektere hodnoty. Zkus se na to podivat i z pohledu tve zeny, ktera je pet dni v kuse vazana doma s tvym potomkem a je totalne vycerpana a zblbla:) Clovek to poradne doceni, az kdyz si to na par dni zkusi sam. Jo a kdyz pribyde druhy dite, tak je to jeste mnohem horsi, to jeste budete vzpominat na tu pohodu s jednim:))

Vasek: to je myslim dost individualni s temi konicky. S kapelou zkousim jednou tydne a cca jednou za mesic koncertuju. Na zkousku nebo na pivko vetsinou chodim, az kdyz deti vykoupu a/nebo ulozim do postele. Hudbu a zvuk pak delam vetsinou po devate vecer, kdy moje zena take zacina pracovat:) Navic se mi z konicku casem stal prijemnej vedlejsak, takze i obcasne vikendove nahravani se hned lepe toleruje. Ale je fakt, ze nekdy je to vycerpavajici.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mam pocit ze je to tu sama "primadona", ktora sa lutuje lebo ma mimino.. tolko zvastov som teda uz dlho necital..
ked mam deti tak mam deti a sa o ne staram, ak mam s tym problem, na co si kto robi deti?

chlapi, chovate sa jak holcicky, sorry 8)

vasek

Příspěvek od vasek »

amorph: záleží hodně, kolik potřebuješ spánku, pokud můžeš jít spát třeba až o půlnoci, tak se toho dá stihnout víc, uznávám. To bohužel není můj případ. Jinak u prvního to probíhalo celkem podle předpokladů, ale co mě překvapilo, bylo, že dvě a jedno je fakt rozdíl :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

vasek kedy vstavas ? 4-6 hodin musi stacit kazdemu ..

dendy

Příspěvek od dendy »

mne s biedou staci 8, idealne ked si aspon raz za tyzden mozem pospat 10hod v kuse :-) ...

ked spim viac ako 3 dni po sebe 6 hodin a menej som nepouzitelny - ani kava nepomoze :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pockaj ked budes mat dieta .. objavis nove limity svojho tela ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy píše:mne s biedou staci 8, idealne ked si aspon raz za tyzden mozem pospat 10hod v kuse :-) ...

ked spim viac ako 3 dni po sebe 6 hodin a menej som nepouzitelny - ani kava nepomoze :-)
to je mrhanie casom :)

dendy

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:pockaj ked budes mat dieta .. objavis nove limity svojho tela ..
mam 34 rokov svoje telo uz poznam dostatocne... budem proste prvy rok chronicky nevyspaty, nervozny a podrazdeny nonstop 24 hodin denne .. ratam s tym, a moja draha tiez .. :mrgreen:

vasek

Příspěvek od vasek »

dendy: mám to úplně stejně a závidím těm, co mají každý den o 2-3 hodiny víc :evil:

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

dendy píše:
Pytkin píše:pockaj ked budes mat dieta .. objavis nove limity svojho tela ..
mam 34 rokov svoje telo uz poznam dostatocne... budem proste prvy rok chronicky nevyspaty, nervozny a podrazdeny nonstop 24 hodin denne .. ratam s tym, a moja draha tiez .. :mrgreen:
dam ti velmi dobrou a sam na sobe vyzkousenou radu. mene jizt = mene spat (neboj, energie ti chybet nebude)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Vasek: no me to vetsinou vychazi na nejakych 6 az 7 hodin s tim, ze jeste minimalne jednou nebo dvakrat v noci k detem vstavam. A je to malo, taky bych potreboval spis tech 8 nebo 9. Kdyz spim min jak sest hodin par dni po sobe, tak pak taky prestavam fungovat. Ale uz jsem se naucil cestou do prace na pet minut usnout v autobuse a probudit se v posledni zatacce, to celkem pomaha. A obcas proste usnu po obede na ctvrt hodinky v praci na gauci:)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

S tím jídlem je to tak, večer jen lehce a je lepší spánek ... ale co platí skoro nejvíc (a skoro nikdy se mi to nedaří dodržet) je jít spát brzy ... Na pořekadle - hodina spánku před půlnocí je jako dvě hodiny spánku po půlnoci asi opravdu něco je ..

dendy

Příspěvek od dendy »

hombrefeo píše: dam ti velmi dobrou a sam na sobe vyzkousenou radu. mene jizt = mene spat (neboj, energie ti chybet nebude)
ver tomu ze ja sa rozhodne neprezieram :-) vlastne jem velmi malo a vela zeleniny a ovocia, stravujem sa dost striedmo a relativne zdravo (vacsinou :-))

to s tym nema nic .. proste rad spim.. milujem spanok :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

Amorph píše: A obcas proste usnu po obede na ctvrt hodinky v praci na gauci:)
jo to je pecka.. strvrthodinka slofika po obede nic lepsie nemoze byt :)

Odpovědět