Photo Batch konverter
Photo Batch konverter
Všechny zdravím, vážení sháním pro kmaráda nějaký jednoduchý editor fotek, který by uměl otáčení, ořez, upravit červené oči. To otáčení by měl umět dávkově. A měl by fachčit pod W - 7. Jo a nejlépe free. Němělo by to být nic složitého, jako např. Gimp.
Díky za rady.
Díky za rady.
Re: Photo Batch konverter
Zadarmo nevim, ale za nejakych 700 je zoner photo studio. Maji i trial verzi, takze to muze vyzkouset.
xnview to snad umi vsechno
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Díky pánové ani jsem si neuvědomil , že je toho tolik. Určitě něco vyberem.
dalsia moznost je irfanview ..
Irfan znám , ale stejně díky Pytkine!
Je možné že ne dost ?
Já si na něj za ta léta už tak zvykl, že bych byl bez něj jak bez ruky.
Dávkové zpracování umí skvěle.

Já si na něj za ta léta už tak zvykl, že bych byl bez něj jak bez ruky.
Dávkové zpracování umí skvěle.
Tak já ho mám taky na svém počítači nainstalovaný, ale nevím jestli ho bude borec chtít 

Tak sa borec bude musiet daco nove naucit !
irfan je fakt super , a free ..

No, ja som kedysi pri skúšaní Irfan-u a XnView ostal pri XnView. Ale pri väčších fotkách je pri prehliadaní rýchlejší Irfan.
Práve pred pár dňami som sa tiež obzeral po inom programe na batch úpravy a RAW konverziu (Olympus). XnView, ani Irfan nevedia totiž využiť viac procesorov/jadier.
Zatiaľ som akurát zistil , že Olympus Studio pri vyvolávaní RAW používa multi-core...
Práve pred pár dňami som sa tiež obzeral po inom programe na batch úpravy a RAW konverziu (Olympus). XnView, ani Irfan nevedia totiž využiť viac procesorov/jadier.
Zatiaľ som akurát zistil , že Olympus Studio pri vyvolávaní RAW používa multi-core...
Fsviewer - je free, davkove zpracovani umi, existuje verze bez instalace (coz je pro me v posledni dobe argument -aplikace si nosim s sebou na usb flash)