Pražský půlmaraton
- 
				Brooklyn / juanita juarez
 - Profesionál

Re: Pražský půlmaraton
nepobezim, snad az maraton.

ok, ja maraton zatim nedavam, nejak se mi nechce do treninku:) Letos mam v planu jeste Budejovice a Usti a kdyz to dobre pujde (hlavne kdyz budou drzet klouby), tak maraton mozna pristi rok...

Když se nic nepředvídatelného nestane, tak až We run Prague na podzim. 10 km je pro mne zatím maximum.

Pokud to nepřeženeš, pravidelným běháním (nejlépe v přírodě) si zdraví spiš upevníš. Optimální váha, správně fungující kardiovaskulární systém a dobrá nálada rozhodně stoji za to.
Kdo nemůže běhat, může vyzkoušet kolo nebo plavání.

Kdo nemůže běhat, může vyzkoušet kolo nebo plavání.
- 
 - Profesionál

super, dej vedet, jak jsi dopadl. ja nevim, jestli jeste nekdy prekonam svoje zlaty obdobi... ale maraton pod 3h proste nekdy musim uz dat.Amorph píše:ok, ja maraton zatim nedavam, nejak se mi nechce do treninku:) Letos mam v planu jeste Budejovice a Usti a kdyz to dobre pujde (hlavne kdyz budou drzet klouby), tak maraton mozna pristi rok...
- 
 - Profesionál

tak kolik jsi bezel?Amorph píše:ok, ja maraton zatim nedavam, nejak se mi nechce do treninku:) Letos mam v planu jeste Budejovice a Usti a kdyz to dobre pujde (hlavne kdyz budou drzet klouby), tak maraton mozna pristi rok...
1:36 docela spokojenost. Myslim, ze na zlepseni budu muset uz poradne natrenovat:-)  kazdopadne bylo to fajn, asi celkem rychla trat, akorat prvnich pet kilaku to bylo trochu na ostry lokty.

- 
 - Profesionál

to je skvelej cas

Tak co, jde nekdo letos? Ja si to jdu zopaknout.