Ruta Santiago de Compostela
Ruta Santiago de Compostela
nekdy anebo vzdy me napadaji same chujoviny. dokonce mam potrebu takove chujoviny zivit a nedejboze i realizovat.
letos jeste ne, ale pristi rok, t.j. 2015, planuji uskutecnit cestu z CR asi nejspis do santiaga, a to na kole, jelikoz pesky by to bylo uz casove velke sousto.
mate-li nekdo potrebu ventilovat se podobnym zpusobem, nevahejte se podelit o napady zde...

letos jeste ne, ale pristi rok, t.j. 2015, planuji uskutecnit cestu z CR asi nejspis do santiaga, a to na kole, jelikoz pesky by to bylo uz casove velke sousto.
mate-li nekdo potrebu ventilovat se podobnym zpusobem, nevahejte se podelit o napady zde...
					Naposledy upravil(a) hombrefeo dne 25 dub 2014 11:29, celkem upraveno 1 x.

Re: Pout do Santiago de Compostela
Vzpomínám si že jsem na tohle téma četl hodně zajímavou knihu kdysi - Coelho nebo něco podobného - jak někdo šel a potkal někoho zvláštního ... Moc pěkné. Jen se obávám že to tam asi ted bude hodně frekventované a turistické  ?

Frekventované to bylo vždycky, i před Coelhem 
Hombrefeo: a jak si to technicky představuješ? Kolik času ta cesta zabere, kde budeš nocovat atd...?

Hombrefeo: a jak si to technicky představuješ? Kolik času ta cesta zabere, kde budeš nocovat atd...?
technicka podpora, spravna otazka!
prvnich 14 dni cestovani pres cr a nemecka co nejdale do francie s doprovodnym vozem, ktery bude mit vybaveni na kempovani. zbytek cesty pokracovat po oficialni trase uz pouze bici s nezbytnym minimalnim vybavenim, protoze lze prespavat za par euritos v ubytovnach.
hlavni je ale mit natrenovano tak, abys vydrzel kazdy den min. 5-6 h v sedle...

prvnich 14 dni cestovani pres cr a nemecka co nejdale do francie s doprovodnym vozem, ktery bude mit vybaveni na kempovani. zbytek cesty pokracovat po oficialni trase uz pouze bici s nezbytnym minimalnim vybavenim, protoze lze prespavat za par euritos v ubytovnach.
Este som nestretol cloveka, ktory by tento pocin popisoval takto zvlastnym sposobom...hombrefeo píše:nekdy anebo vzdy me napadaji same chujoviny. dokonce mam potrebu takove chujoviny zivit a nedejboze i realizovat.
no ist na bajku z cr do spanielska - to je podla mna velmi dobre pomenovane tak ako to hombre pomenoval 
))

a feo, ty jako pojedes do cr s kolem vlakem a pak si to domu pokvacis ciste na bajku? nebo si se snad vratil na rodnou hroudu?

tam povezem decka na prazdniny a zpet pojedu ja na kole, partnerka jako doprovod v aute, ale jen tu prvni polovinu, jak jsem naznacil vyse.
p.s. v zadnem pripade se nevracim!

p.s. v zadnem pripade se nevracim!
Hlavne ti nepreju zadnej protivitr. 5-6 hodin sedet na kole zvladnes vpohode ne? Resp. za 2-3 dny se da telo do kupy tak, ze nic (normalniho) neni problem.hombrefeo píše:technicka podpora, spravna otazka!
hlavne asi kvalitne makke sedadlo, inak si rozjazdis prostatu 
)))

OK, tak potom neni na mieste davat do titulku "Pout".dendy píše:no ist na bajku z cr do spanielska - to je podla mna velmi dobre pomenovane tak ako to hombre pomenoval))
Aj 500 alebo 800km peso je pre niekoho blbost. A pre ineho je to velmi duchovna vec zvana "pout". Iba na toto som narazal.
Btw. partnerka v aute ako doprovod - pre nu to bude asi tiez dost utrpne.
Inspirace: kromě knihy Mágův deník od Coelha se mi moc líbil tenhle film: http://www.csfd.cz/film/270141-pout

Re: Ruta Santiago de Compostela
tym som nechcel povedat, ze ona bude za mnou celu dobu ako trener. normalne si pojde vlastnou stacou a bude cakat na predom stanovenom mieste...MDudas píše:OK, tak potom neni na mieste davat do titulku "Pout".dendy píše:no ist na bajku z cr do spanielska - to je podla mna velmi dobre pomenovane tak ako to hombre pomenoval))
Aj 500 alebo 800km peso je pre niekoho blbost. A pre ineho je to velmi duchovna vec zvana "pout". Iba na toto som narazal.
Btw. partnerka v aute ako doprovod - pre nu to bude asi tiez dost utrpne.
nazov som ti vymenil...
Aha, takze fikany sposob, ako poslat manzelku s detmi samu na dovolenku...  

tak takto som sa na to zatial nepozeral ;D